BIST 9.074
DOLAR 34,25
EURO 37,61
ALTIN 2.928,72
HABER /  GÜNCEL

Gaziosmanpaşanın başarısı

Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü, uluslararası başarısını Antalya'da tescil etti.

Abone ol

Taekwondo alanında Dünya ve Avrupa Şampiyonu çıkaran, Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü, Antalya'da yapılan "Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonası"nda, Burcu Altun ve Nergiz Gençay ile yine iki birincilik elde etti. GOP Belediye Spor Kulübü Türkiye Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonasında da minderde başarı kazanan on sporcusuyla Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Taekwondo alanındaki başarısını tüm dünyaya kanıtlayan ,Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü, 15-19 Şubat tarihleri arasında Antalya'da yapılan Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonası'nda, Burcu Altun, Nergiz Gençay adlı genç sporcularıyla, birincilik sehpasına çıktı. Aynı müsabakalarda Cemile Kumantaş ve Mehmet Odabaş ikinci olurken, Bora Arı üçüncülük elde etti. Ringlerde, Taekwondo takımı fırtına gibi eserken, minderde de Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor GOP Belediyesi Spor Kulübü 'nün genç güreşcileri , Balıkesir'de yapılan "Yıldızlar Serbest Güreş" müsabakalarında önemli bir başarıya daha imza attılar. İlhan Rodoplu, Yusuf Güler, Fuat Akyıldız, Müren Mutlu, Serdar Eren, Ramazan Güler, Hamit Hamitoğlu, Sinan Yurt, Mert Batak, Yasir Şen adlı güreşçiler elde ettikleri derecelerle, Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan EROL, yaptığı açıklamada spora yaptıkları yatırımın semeresini Türkiye, Dünya ve Avrupa da gerçekleştirilen uluslararası ve ulusal şampiyonalarda elde edilen başarılarla gördüklerini belirterek, ''Sporcularımızla gurur duyuyoruz''dedi.