BIST 9.774
DOLAR 34,05
EURO 37,91
ALTIN 2.802,09
HABER /  GÜNCEL

Gaziantep'teki kavga kanlı bitti!

Gaziantep'te iki grup arasında çıkan kavga kanlı bitti!

Abone ol

Gaziantep'te iki grup arasında çıkan kavgada, 7 kişi yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Eyüp Sultan Mahallesi Şehit Hanifi Yüceler Caddesi'nde, galericilik yapan Nuri C. ve arkadaşı Hüseyin K. yolda yürüdükleri sırada, otomobil alışverişi yüzünden aralarında husumet bulunan Ömer G. ve Ferhat K. ile karşılaştı.

İki grup arasında sözlü başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ferhat K, üzerinde bulunan bıçakla Nuri C'yi yaraladı. Bunun üzerine Nuri C, yanında bulunan pompalı tüfekle karşı gruba rastgele ateş etti. Bu sırada, olayın taraflarından Ömer G, Servet T. ve Hüseyin K. ile yoldan geçen vatandaşlardan Mustafa Güneş, Mustafa Yay ve Veli Kahya vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi ve Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayda kullanıldığı belirlenen bir pompalı tüfek ile iki bıçak ele geçirdi.

Ferhat K. ve Nuri C. ilk tedavilerinin ardından gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğünde ifade veren zanlıların, olayın bir otomobilin satışından kaynaklandığının söyledikleri öğrenildi.

Zanlıların, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.