BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Gaziantepte çete operasyonu

Gaziantep'te çeşitli suçlara karıştıkları iddia edilen 10 kişi, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Abone ol Gaziantep'te çeşitli suçlara karıştıkları iddia edilen 10 kişi, gözaltına alındı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlılar, adliyeye sevk için emniyetten çıkarıldıkları sırada görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırdı. Zanlılar, güçlükle polis aracına bindirilerek adliyeye götürüldü.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, ''çek senet tahsilatı'', ''dolandırıcılık'', ''gasp'', ''hürriyetten alıkoyma'' ve ''uyuşturucu bulundurma'' suçlarına karıştığı öne sürülen bir şebeke takibe alındı.

Uzun süren takip ve istihbarat çalışmasının ardından polis, il merkezinde bazı ev ve iş yerlerine eş zamanlı baskınlar düzenleyerek çetenin lideri konumundaki Hüseyin K. ile Adem D, Şükrü K, Bilal B, Hüseyin Ö, Ali B, Hacı K, Ömer B, Faruk B. ve Birol K'yı gözaltına aldı. Zanlıların üzerinde yapılan aramalarda bir tabanca ve 110 mermi bulundu.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlılar, adliyeye sevk için emniyetten çıkarıldıkları sırada görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırdı. Zanlılar, güçlükle polis aracına bindirilerek adliyeye götürüldü.