BIST 10.539
DOLAR 32,56
EURO 35,24
ALTIN 2.468,08
HABER /  SPOR

Gaziantep hocasını seçti

Gaziantepspor'da görevinden istifa eden Mesut Bakkal'ın yerine geçen isim belli

Abone ol

Gaziantepspor'da ligin 15. haftasında oynanan Trabzonspor maçı sonrasında kulüpte yaşanan sıkıntıları gideremediklerini belirterek görevinden istifa eden teknik direktör Mesut Bakkal'ın yerine geçici olarak göreve getirilen Gaziantepspor altyapı sorumlusu Bünyamin Süral, yönetim kurulu kararıyla teknik direktörlük görevine getirildi.

Alınan bilgiye göre, Gaziantepspor Yönetim Kurulu, teknik direktör sorunu için kulüp binasında başkan İbrahim Kızıl ile bir araya geldi. Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması sonrasında başkan Kızıl'ın ''Teknik direktörüm sensin, yolun açık olsun'' açıklamasına rağmen, bazı yöneticilerin karşı çıkması üzerine yönetim kurulunda son bir görüşme yapıldı.

Dün akşam saat 19.00'da başlayan toplantı, yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantı sonrasında yönetim kurulu üyeleri, sezon sonuna kadar takımı Bünyamin Süral'a teslim etme kararı aldılar.

Uzun süren ve tartışmaların yaşandığı toplantı sonrası, başkan İbrahim Kızıl ve yönetim kurulu üyeleri, takımı sezon sonuna kadar teknik direktör Bünyamin Süral'a emanet ettiler.

Teknik direktörlük görevine getirilen Süral, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini belirterek, ''Son oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması sonrasında kulüp başkanımız İbrahim Kızıl, takımı bana emanet ettiğini söylemişti. Yönetim Kurulu üyelerimizde benden desteklerini esirgemediler. Gaziantepspor hedefleri olan bir takım, ben de takımı hedeflerine ulaştırmak için elimden geleni yapacağım. Başarıya aç bir insanım, verilen güveni en iyi şekilde kullanacağıma inanıyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim'' diye konuştu.