BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  GÜNCEL

Gazetecilere İngilizce kursu

Ankara'da TOBB ile BYEGM işbirliğiyle gazetecilere ücretsiz İngilizce kursu verilecek. Kursa gidecek gazetecilerin isimleri belirlendi.

Abone ol

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Medya ve İletişim Meclisi'nin ortaklaşa düzenlediği ''Yerel ve Yaygın Medya Mensuplarına Yurt İçi ve Yurt Dışında İngilizce Dil Eğitimi'' projesine katılacak medya mensupları belirlendi.

BYEGM'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 11 üyeden oluşan komisyon tarafından başvuruları uygun görülen 72 medya mensubunun yurt içinde Türkçe ve Yabancı Dil Araştırma ve Uygulama Merkezindeki (TÖMER) İngilizce kursuna katılması kararlaştırıldı.

Ankara, İstanbul ve İzmir'deki kurslara katılacak medya mensuplarının 30 Nisan Perşembe günü 09.00-18.00 saatleri arasında TÖMER'in Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya ve Trabzon'daki şubelerinde seviye tespit sınavına katılmaları gerekiyor.

Sınava katılmayanların kursa kabul edilmeyeceği projede, sınıflar da seviye tespit sınavından sonra belirlenecek. TÖMER'deki kurslar, 9 Mayıs Cumartesi günü başlayacak. Kurs başlamadan önce kursiyerlerle BYEGM arasında protokol imzalanacak.