BIST 9.109
DOLAR 34,27
EURO 37,63
ALTIN 2.920,72
HABER /  EKONOMİ

Garantiden evimgaranti.com

Garanti Bankası, ev satın almak isteyenlere karşı evimgaranti.com emlak portalını hizmete sundu.

Abone ol

Garanti Bankası, ev satın almak isteyenlerin ihtiyaç duyabilecekleri tüm bilgileri toplu halde bulabilecekleri evimgaranti.com emlak portalını hizmete sundu. Portalda, ev alımına rehberlik edecek bilgiler, İpotekli Konut Finansman Sistemi (Mortgage) ile ilgili detaylar ve konut kredisi başvurusu için yapılması gerekenlerin yanı sıra Garanti’nin anlaşmalı olduğu özel konut projeleri ve Garanti’yle işbirliği içinde olan emlak ofislerinin portföyleri de yer alıyor.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, “Garanti olarak, her zaman müşterilerimiz için “öncü banka” olma hedefiyle hareket ettik. Evimgaranti.com’la da konut satın almak isteyen müşterilerimize her yönüyle rehber olabilecek bir portal hazırlamayı amaçladık. Hızla düşen konut kredisi faiz oranlarıyla oldukça hareketlenen konut piyasasında artık kimse evimgaranti.com’a tıklamadan karar vermeyecek.” dedi.

Konut sahibi olma ve kredi temin etme konularında yol gösterici bilgiler içeren portalda “Kaç aya kadar vadeli konut kredisi kullanabilirim?”, “Kredimi vadesinden önce kapatabilir miyim?” gibi merak edilen soruların cevapları bulunuyor. İnşa halindeki projelerden, ikinci el ev alımına kadar tüm konularda dikkat edilmesi gereken noktalara değiniliyor.