BIST 10.343
DOLAR 32,68
EURO 35,09
ALTIN 2.445,42
HABER /  GÜNCEL

Gamalı haçlı Türk yazar

Kolunda Hitler'in gamalı haçı var. Ama bir farkla, hilalin içine yerleştirilmiş. Kim mi bu yazar? Çok tanıdık bir isim;

Abone ol Ergenekon operasyonunda gözaltına alınan ve Milliyetçi-Ulusalcı çizgide yazıları ile tanınan Güler Kömürcü'nün koluna Gamalı Haç dövmesi yaptırdığı ortaya çıktı.

Postmedya'nın ulaştığı fotoğraflarda Kömürcü'nün kolunda Hilal içerisinde Gamalı Haç dövmesi olduğu açık biçimde görülüyor...

GÜLER KÖMÜRCÜ'NÜN KOLUNDAKİ
GAMALI HAÇ DÖVMESİNİ GÖRMEK
İÇİN TIKLAYIN!
 


Gamalı Haç, Alman Irkının yeryüzündeki tüm ırklardan üstün olduğunu savunun Nazilerin kullandığı bir sembol. Hitler kurduğu Nazi partisi ile ilk başta Almanya'da iktidarı ele geçirmiş daha sonrada Alman ırkının üstünlüğünü tüm dünyaya kanıtlamak için savaş başlatmıştı.

Gamalı Haç'ın aynı zamanda tarih de değişik topluluklar tarafından kullanıldığı biliniyor. Ancak Hitler'in kullanımından sonra gamalı haç çeşitli ülkelerde hep ırkçı kafatasçı çizgideki akımların sembolü oldu.
Hilal ise Müslümanların ve Türklerin kullandığı dini bir sembol.

Güler Kömürcü'nün koluna yaptırdığı bu dövmeli fotoğraflarla ne kast ettiği ve nasıl bir felsefe güttüğü ise bilinmiyor.

Postmedya konuyla ilgili olarak ulaştığı Güler Kömürcü'ye kolundaki sembolü sordu. Kömürcü, "kolunun vücudunun mahrem bir bölgesi olduğunu ve böyle bir soruya cevap vermek istemediğini" söyleyerek telefonu kapattı.

Kömürcü İnternethaber'in sorularını da yanıtlamadı. Habere "gülerek" tepki veren Kömürcü, "Sizi ilgilendirmez" diyerek telefonu kapattı.