BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Galatasarayın istediği yıldız

G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, Trabzon’un yıldız futbolcusunu almayı kafasına koydu.

Abone ol

Taraftarı coşturacak bir yıldız arayan Galatasaray yönetimi, gözünü Gökdeniz Karadeniz"e çevirdi. Sarı kırmızılılar, Trabzonsporlu futbolcuyu renklerine bağlamak için hummalı bir çalışma içine girdi. Başkan Özhan Canaydın, teknik direktör Erik Gerets"in olumlu rapor verdiği Trabzonsporlu futbolcunun transferi için, eski yönetici Ergun Gürsoy"u devreye soktu.

Bu işi sen çözersin

Canaydın, aslen Trabzonlu olan Gürsoy"a, "Hocamız ve biz Gökdeniz"i çok istiyoruz. Senin Trabzonspor yöneticileriyle ilişkilerin gayet iyi. Bu işi ancak sen çözersin" diye ricada bulundu. Gürsoy da bunun üzerine Gökdeniz Karadeniz ve Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile birer görüşme yaptı. Gökdeniz, kulübüyle anlaşma sağlanması halinde Galatasaray"a gelebileceğini söyledi. Albayrak ise milli futbolcuyu satmak istemediklerini bildirdi. Ergun Gürsoy bu gelişmeleri kulüp başkanı Özhan Canaydın"a tüm ayrıntılarıyla anlattı.

Para artı takas

Alınan olumsuz cevaba rağmen Gökdeniz"in transferindeki ısrarını sürdüren Canaydın, geçtiğimiz günlerde Nuri Albayrak"ı, sahibi olduğu Yeni Şafak gazetesindeki ofisinde ziyaret ederek, baş başa görüştü. Canaydın, Gökdeniz için bir miktar para ve futbolcu takası teklif etti. Ancak Albayrak, futbolcuyu satmak istemediklerini yineledi. Özhan Canaydın"ın bütün olumsuzluklara rağmen Gökdeniz"in transferinde kararlı olduğu ve bordo mavililere önümüzdeki hafta içinde yeni bir teklif götüreceği belirtildi.