BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,08
ALTIN 2.841,46
HABER /  SPOR

Galatasarayın başına bir Avcı

Galatasaray Gerets'le yollarını ayırıyor. Takımın başına teknik patron olarak bakın kimi düşünüyor...

Abone ol

Bir yıllık sözleşme yenilenmesine rağmen Teknik Direktör Eric Gerets'le kesin olarak yollarını ayırmaya karar veren Galatasaray Yönetimi, anlaşma sağlanan Alman çalıştırıcı Karl Heinz Feldkamp'ın altında görev verilecek teknik direktör konusundaki arayışlarını sürdürürken Abdullah Avcı'nın ismi öne çıkmaya başladı.

17 Yaşaltı Milli Takımı'nı Avrupa Şampiyonu ve Dünya 4.'sü yapan, bu sezon da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u Turkcell Süper Lig'e çıkaran Avcı'nın ismi sarı-kırmızılı takımda sevinç ve heyecan yarattı.

Futbolcuların büyük bölümünün, daha önce Galatasaray PAF Takımı'nı da çalıştıran ve başarılı sonuçlar alan Abdullah Avcı'nın, takımın başına gelmesini istedikleri öğrenildi.

Karar haftaya

73 yaşındaki Alman teknik patron Feldkamp'la birlikte çalışmaya olumlu yaklaşan Avcı'yla yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği vurgulandı.
Sarı - kırmızılı yöneticilerin, Abdullah Avcı'ya alternatif olarak Ahmet Akçam ve Ertuğrul Sağlam'ı düşündükleri de sızan bilgiler arasında yer alıyor.
İdarecilerin, Feldkamp'ın altında çalışacak yerli teknik adamın kim olacağı konusundaki kesin kararını önümüzdeki hafta içinde vermeleri bekleniyor.
Teknik direktör sorununu çözmeye çalışan Galatasaray Yönetimi, diğer taraftan transfer atağını da sürdürüyor.

Sarı - kırmızılılar, uzun süredir listede yer alan Kayserispor'un milli golcüsü Gökhan Ünal'a yeni sezonda Galatasaray forması giydirmek için yeniden harekete geçti.

Gelmeyi çok istiyor

Genç golcüyle görüşerek her konuda anlaşan futbol şubesinin, Gökhan'ın kulübüyle olan sözleşmesinin sürmesi nedeniyle Kayserispor'la bonservis pazarlığı yaptığı belirtildi. Gökhan'ın da Galatasaray'a gelmek istemesinin, sarı - kırmızılı yönetimin bu transferdeki en önemli kozlarından biri olduğu kaydedildi.

Kayserispor'un bir yıllık daha sözleşmesi olan Gökhan için bonservis bedeli belirlemesini bekleyen sarı - kırmızılıların listedeki bir diğer Kayserisporlu oyuncu Mehmet Topuz için henüz girişimde bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: Milliyet