BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Galatasarayda ağır hasar

Teknik direktörsüz olarak sezonu tamamlayacak olan Sarı-kırmızılı takımda aksiliklerin ardı arkası kesilmiyor.

Abone ol

Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası'na Ali Sami Yen'de veda etmenin şokunu yaşıyor. Teknik direktörsüz olarak sezonu tamamlayacak olan Sarı-kırmızılı takımda aksiliklerin ardı arkası kesilmiyor.

Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Gençlerbirliği maçında 6 oyuncunun sakat sakat oynamak zorunda kaldığını belirterek, kupadaki hüsranın nedenini açıkladı.

Sezgin'in açıklamasına göre Servet, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Volkan ve Ümit Karan sakat sakat oynamak zorunda kaldılar. Bilindiği gibi sarı kırmızılı takımda Song, Linderoth sakat oldukları için sezonu kapamış durumdalar. Ayrıca Hasan Şaş'ta kasık rahatsızlığı nedeniyle tam randımanla çalışamıyor ve ameliyat olmak için sezon sonunu bekliyor.

Kupada elenen Sarı-kırmızılı takımda tek hedef lig şampiyonluğu kaldı. Öncelikle İstanbul B.Ş.Belediye maçlarını düşünen Sarı-kırmızılılar da, bu iki önemli maç öncesinde sakat oyuncuların çokluğu en önemli sıkıntı. Öyleki, başkan Adnan Polat ve yöneticiler, teknik direktörsüz olan takımın bu durumunu fazla problem etmeyip, sakat oyuncuların çokluğundan yana sıkıntı yaşıyorlar.

SERVET'İN DURUMU KRİTİK

G.Saray'da İstanbul B.Ş. Belediye maçı öncesi en önemli sakatlık problemi ise savunmanın bel kemiği Servet'in sakatlığı. Kasığındaki şiddetli ağrılar yüzünden Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında oyundan çıkmak isteyen Servet, bu sezon birçok maçta sakat sakat mücadele etmesine rağmen, ağrıları artınca oyundan çıkmak zorunda kaldı. Servet'in durumunun kritik olduğu ve Pazar günü oynanacak maçta forma giymesinin güç göründüğü belirtildi.

Ancak Servet yaptığı açıklamada ağrılarının azalması durumunda takım arkadaşlarını böylesi zor günlerde yalnız bırakmak istemediği belirtip, sakat sakat da olsa forma giyebileceğini söyledi.