BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,85
ALTIN 2.821,69
HABER /  SPOR

Galatasaraya gözdağı verdiler

Bu hafta sonu şampiyon belli olacak. geneçlerbirliği Galatasaray'ın karşısına çıkacak. Ama iddiaları büyük...

Abone ol

Gençlerbirliği Oftaşspor Başkanı Turgay Kalemci, ligin son haftasında oynayacakları ve şampiyonu belli edecek maçta, Galatasaray'a karşı teslim olma niyetlerinin olmadığını söyledi.

Turkcell Süper Lig şampiyonluğunu yakından ilgilendiren Galatasaray-Gençlerbirliği Oftaşspor maçı öncesinde Gençlerbirliği Oftaşspor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci, açıklamalarda bulundu.

Zorlu maç öncesinde eksik oyuncularının sıkıntılarını yaşadıklarını belirten Kalemci, Galatasaray'ın hedeflerinin kendilerini ilgilendirmediğini ve sahaya kendi oyunlarını yansıtmak için çıkacaklarını söyledi.

Oynadıkları maçlarda rakip takım ayırmadıklarının altını çizen Kalemci, "Galatasaray için çok önemli bir maç. Bizim için de önemli bir maç. Biz, sezon başından beri hiçbir rakibimizi ayırmadık. Bizim tek rakibimiz yine kendimiz olacak. Sürekli kendimizi geliştirmek istiyoruz ve sahaya bu amaçla çıkıyoruz. Galatasaray karşısına da aynı düşünceyle çıkacağız. Güzel bir maç olacak. Biz, yıllardır final maçları oynamaya alışığız. İyi olanın kazanmasını istiyorum. Bizim için şampiyonluğa oynayan ya da küme düşmeye oynayan takım farketmiyor" dedi.