BIST 9.155
DOLAR 34,25
EURO 37,61
ALTIN 2.927,22
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Elazığspor maçı geniş özeti / 6 Aralık 2013

Galatasaray Elazığspor maç sonucu, golleri ve geniş özeti 6 Aralık, Galatasaray Elazığspor maçı haberleri, Galatasaray Elazığspor maçı, Galatasaray Elazığspor maçının maç sonucu: 2-0, Galatasaray Elazığspor maçı kaç kaç?

Abone ol

Süper Lig 14. hafta açılış maçında sahasında Elazığspor'u ağırlayan Galatasaray taraftarı önünde maçı 2-0 kazandı ve Salı günü Arena'da oynayacağı zorlu Juventus maçı öncesinde moral depoladı. 

Son olarak Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u penaltılarla eleyen Galatasaray, o maçtan sonra taraftarının protestosuna uğramıştı.
Elazığspor maçı öncesi taraftarıyla barışan sarı kırmızılı takım, karşılaşmaya fırtına gibi başlarken 2. dakikada Selçuk İnan, 7. dakikada Burak Yılmaz'ın golleriyle 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

İlk yarısı 2-0 sona eren maçın ikinci 45. dakikasında gol olmayınca mücade bu skorla sona erdi ve sarı kırmızılı ekip teknik direktör Mancini'nin göreve geldiği günden bu yana ilk kez bir maçı gol yemeden tamamlamış oldu. 

Sarı kırmızılılar, sezon başından bu yana oynadığı futbolla eleştirilerden kurtulamazken Elazığspor karşısındaki performansıyla taraftarından büyük alkış aldı ve yeniden lige konsantre olduğunu gösterdi. 

Galatasaray bu galibiyetle puanını 26 yaparken Elazığspor 7 puanda kaldı. Elazığspor gelecek hafta sahasında Antalyaspor'u ağırlarken Galatasaray Salı günü oynayacağı Juventus karşılaşmasının ardından deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

Galatasaray: 2 - Elazığspor: 0

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: Çağatay Şahan, Baki Tuncay Akkın, Hakan Yemişken

Galatasaray: Muslera, Chedjou, Ceyhun Gülselam, Gökhan Zan, Riera, Eboue, Melo, Yekta Kurtuluş, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Drogba

Elazığspor: Zülküf Özer, Deniz Aslan, İbrahim Kaş, Sane, Özgür Özkaya, Serdar Gürler, Vitolo, Mehmet Nas, Serdar Özkan, Moore, Deniz Yılmaz

Goller: Dk. 2 Selçuk İnan, Dk. 7 Burak Yılmaz (Galatasaray)