BIST 9.900
DOLAR 34,11
EURO 38,12
ALTIN 2.875,68
HABER /  SPOR

Galatasaray derbi sarhoşu

Özhan Canaydın derbinin ardından iyi oynadıklarını ve galibiyeti hakkettiklerini söyledi

Abone ol

Derbi maçında Beşiktaş'ı 1-0 yenen Galatasaray'ın Başkanı Özhan Canaydın, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Canaydın, güzel bir maç oynandığını belirterek, ''Biz çok pozisyona girdik. Bizim için önemli bir galibiyetti. Kazandık, futbolun adaleti yerini buldu. Seyircime de teşekkür ediyorum. Şampiyonlar Ligi maçından sonra Ali Sami Yen'e gelerek takımlarını desteklediler. Önümüzdeki günlerde daha iyi olacağız. Sadece Denizlispor maçında kötü oynamıştık. Şimdi önümüzde Trabzonspor maçı var'' diye konuştu.

Maç sonrası Beşiktaşlı yöneticileri stadın kapısında uğurlayan Özhan Canaydın, bu konudaki soruyu ise ''Ben 4.5 senedir hep aynıyım. Her başkana karşı saygım sonsuz'' diye yanıt verdi.

Öte yandan, Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Florya Metin Oktay Tesislerinden Ali Sami Yen Stadı'na giderken Galatasaray takım otobüsüne eskortluk yapan polis memuru Fettah Yavuz'un trafik kazası sonucu yaralandığı ve İstanbul Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alındığı belirtilerek, ''Fettah Yavuz'a geçmiş olsun diyor, sağlığına yeniden kavuşması için acil şifalar diliyoruz'' denildi.

ÖNER'DEN HAKEME ELEŞTİRİ

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner ise maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştirdi. Öner, Çakır'ın geçen sezonki Fenerbahçe-Galatasaray maçının ezikliğiyle sahaya çıktığını savunarak, ''Hakem geçen senenin töhmeti altında kalmıştır. Song ve Sabri 90 dakika nasıl sahada kaldı, şaşırıyorum'' dedi. Yenildikleri için üzgün olduklarını ifade eden Öner, ''Bize inanan, galibiyet bekleyen camiamızı üzdük, ama herkes bilmeli ki lige ağırlığımızı koyacağız. Bunu mazeretimiz olarak söylemiyorum. Herkes, gerçek Beşiktaş'ı görecek'' şeklinde konuştu. Beşiktaş Kulübü Menajeri Ali Gültiken ise hakemlerin kuralları uygulamasını istedi.