BIST 9.002
DOLAR 34,19
EURO 37,05
ALTIN 2.976,05
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Antalyaspor maçı / Cuma sendromu

Galatasaray Antalyaspor maçının analizi, Galatasaray Antalyaspor maçının özeti, Galatasaray Antalyaspor maçının bilgileri, Galatasaray Antalyaspor maçının golleri, Galatasaray Antalyaspor maçı kadrosu, Galatasaray Antalyaspor maçı canlı linki

Abone ol

İNTERNET HABERSpor Toto Süper Lig'in'de yeni hafta heyecanı başlıyor. Lig 4 hafta önce başladı. 3 maç oynandı. Milli maçlar için Süper Lig'e ara verilmişti. Bu haftaki maçlar bu akşam başlayacak. Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? 
  
GALATASARAY-ANTALYASPOR MAÇININ CANLI YAYIN SAYFASI-TIKLA

CUMA SENDROMU
Spor Toto Süper Lig'de yarın Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak Galatasaray, geçen sezon cuma günü oynadığı 9 maçın 6'sında puan kaybı yaşadı.

Sarı-kırmızılı ekip, şampiyon olduğu geçen sezon 5 yenilgisinden 4'ünü cuma günleri oynadığı karşılaşmalarda aldı.

"Cim Bom", ligde cuma günleri yaptığı karşılaşmalarda deplasmanda Orduspor'a 2-0, Kasımpaşa'ya 2-1, evinde Kardemir Karabükspor'a 3-1, Gençlerbirliği'ne 1-0 yenildi. Ayrıca Gençlerbirliği'yle deplasmanda 3-3, Gaziantepspor'la da evinde 1-1 berabere kaldı. Galatasaray'ın, ligde cuma günü yaptığı ve galip tamamladığı maçlar ise 3-1'lik skorla İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Sanica Boru Elazığspor ile 2-1'lik skorla Akhisar Belediyespor karşılaşmaları oldu.

Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon ise cuma günü oynadığı ilk maçta deplasmanda Eskişehirspor ile golsüz berabere kaldı. 

Maç: Galatasaray MP Antalyaspor

Stad: TT Arena

Tarih:13.09.2013

Saat: 20:00

Canlı Yayın: Lig TV, İnternetspor.com canlı maç anlatım servisi

GALATASARAY HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN