BIST 9.577
DOLAR 34,01
EURO 37,84
ALTIN 2.822,99
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray 10 eksikle oynayacak!

Süper Lig'in son haftasında eksik kadrosuyla G.Birliği'ne konuk olan Galatasaray zor şartlara rağmen galibiyet peşinde...

Abone ol

Üçüncülük mücadelesi veren Aslan, Gençler deplasmanına 10 eksikle gitti. Takımda forvet kalmazken, A2'den 3 genç kadroya dahil edildi.

Ligi üçüncü sırada tamamlayıp sezonu 15 gün de olsa geç açmak isteyen Galatasaray'ın sıkıntısı büyük... Gençlerbirliği ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Cim Bom, Başkent'e 10 eksikle oynayacak. Neill, Keita ve Kewell sakatlıkları nedeniyle izin alıp ülkelerine dönerken, tedavileri devam eden Baros, Elano, Ayhan, Hakan Balta ve Serkan Kurtuluş'un kafileye dahil edilmelerine rağmen oynamaları beklenmiyor.

Valencia'ya transfer olan Mehmet Topal kart cezalısı, Jo ise izinsiz olarak İstanbul'dan ayrıldı. Bileti kesilen Leo Franco da takımla birlikte Ankara'ya götürülen isimler arasında, ama forma giymeyecek. Forvetsiz kalan Aslan'ın hücum hattında Arda, Giovani ve Emre Çolak'ın görev yapacağı öğrenildi.

Ayrıca A2'den Anıl Dilaver (forvet), Cumhur Yılmaztürk (orta saha) ve Berk Neziroğulları (sol bek) da A Takım'a takviye olarak gönderildi.

Gençlerden Cumhur'un maça ilk 11'de başlayacağı öğrenildi. Gençlerbirliği'nde ise Cem Can kırmızı kart cezalısı.

Muhtemel 11'ler

GENÇLERBİRLİĞİ: Serdar Orhan İlhan Aykut Murat Burhan Tozo Vranjes Hurşut
Mustafa Sandro

GALATASARAY: Aykut Sabri Servet Emre Aşık Caner M. Sarp Barış Cumhur
Giovani Emre Çolak Arda

Stat: 19 Mayıs
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Halis Özkahya, Gökhan Memişoğlu, Ali Saygın Ögel