BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

Galatarasay'da son durum!

Galatarasay'da son durum!

Galatasaray'da sakatlığı bulunan futbolcuların sağlıkları iyiye doğru gidiyor. galatasaray kulübü sağlık kurulu başkanı prof.dr. ehmet kurtoğlu sakat futbolcuların son durumlarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

Galatarasay'da son durum!

Galatasaray'da sakatlığı bulunan futbolcuların sağlıkları iyiye doğru gidiyor. Galatasaray Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Prof.Dr. ehmet Kurtoğlu sakat futbolcuların son durumlarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

Galatarasay'da son durum!

LİNCOLN:
''Lincoln'ün sol baldırına antrenmanda bir darbe geldi. Hep diyoruz, darbeye dayalı sakatlık diye. Kimsenin de inanası gelmiyor, sanki güçsüzlükten sakatlanıyor gibi. Ama bu seferki sakatlık da yine antrenmanda olan ve sol baldırına gelen kaza tekmesi ve bu tekmeyle birlikte baldır adalesinde oluşan kanama sebebiyle de haklı olarak bir hafta geri çekildi. On gün içinde iyileşeceğini bekliyorduk. Hakikaten normal süresini tamamladı. Lincoln de teknik ekip olarak kadroda düşünülecek olursa Şampiyonlar Ligi'ne hazır olarak kadromuza dahil olacak

Galatarasay'da son durum!

SERVET

Servet'in tamamen iyileştiğini ifade eden Kurtoğlu, ''Gayet güzel toparladı. Yine yorgunluğuna bağlı araya giren bir geri çektiğimiz dönem oldu ama şimdi hiçbir sakatlığı olmaksızın takımın içinde. Merak edilen noktalardan biri bu sanırım. Tamamen iyileşti. Antrenmanlara normal olarak başlıyor ve Bursaspor, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig maçlarında araya başka bir sakatlık girmezse hazır durumda'' dedi.

Galatarasay'da son durum!

KEWELL

Prof.Dr. Kurtoğlu, Avustralyalı futbolcu Kewell'ın sakatlığıyla ilgili olarak, ''Kewell tam bir profesyonel olduğu için geçirmiş olduğu sakatlıklara rağmen gücü kuvveti yerinde olarak takımda yer aldı. Ama maalesef 21 Temmuz'da Almanya kampında oynanan bir hazırlık maçında iç yan bağlarından sakatlandı. İç yan bağlarının iyileşmesi de 3 haftalık bir periyot gerektirir ve tam kuvvetine ulaşması da 1 aylık süreyi bulur, onun da sonuna gelmiş gibiyiz. Kendisi de antrenmanları büyük bir samimiyetle ve profesyonellikle yapıyor'' diye konuştu.