BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Futbolda büyük skandal

Türk futbolu yeni bir şike skandalı ile çalkalanıyor. Üstelik bu kez görüntü de var...

Abone ol

Pazar günü deplasmanda Kütahyaspor'la oynadığı maçı 1-0 kaybeden Balıkesirspor'un 2 futbolcusu (Erman Balmuk ve Mustafa Menek) karşılaşma öncesi bir “iddaa“ bayisinin önünde görüntülenip, fotoğrafları rakip takımın internet sitesinde yayınlandı. Futbolculardan Mustafa'nın bitime 2 dakika kala yaptığı hatan yenilen golle takımın 1-0 kaybetmesi kafalara bir sürü soru işareti getirdi.


ÖNCE YAYINLANDI SONRA ÇIKARTILDI




Futbolcular Erman Balmuk ve Mustafa Menek'in karşılaşmadan önce Balıkesirspor eşofmanlarıyla karşılaşmadan önce iddaa bayiinde çekilen fotoğrafları, Kütahyasporlu taraftarların sitesi olan www.since1966.net'te bir süre yayınlandı, daha sonra da kaldırıldı.




SÖYLENTİ ARTTI




İki futbolcudan Erman, ilk 11'de sahaya çıkarken 78'inci dakikada Hakan'ın yerine oyuna giren Mustafa'nın 88'inci dakikada Turgay'ın attığı golde büyük hatasının bulunması ise Balıkesir'de kafaların karışmasına neden oldu.




BAŞKAN: FOTOĞRAFLARI BEN DE GÖRDÜM




Kütahyasporlu taraftarların internet sitesinde yayınlanan fotoğrafları, kendisinin de gördüğünü söyleyen Balıkesirspor Kulübü Başkanı Emin Ermişler, 2 futbolcunun ifadelerinin alınacağını, gerekirse ceza da verileceğini açıkladı.




"MAÇLARI İNCELİYORDUK"




Erman ve Mustafa'nın ise olay konusunda kendileriyle konuşan Balıkesirsporlu yöneticilere, “iddaa“ bültenindeki maçları incelediklerini, ancak kesinlikle bahis oynamadıklarını söylediği öğrenildi. Balıkesirspor yönetim kurulunun yapacağı toplantıda “iddaa“ konusunu ele alacağı kaydedildi.