BIST 9.002
DOLAR 34,21
EURO 37,13
ALTIN 2.983,77
HABER /  DÜNYA

Futbolda bir seks skandalı daha

İngiltere Premier Lig takımlarından Derby County’nin menajeri Paul Jewell’in, seks skandalına karıştığı iddiaları bomba etkisi yaptı

Abone ol

Evli ve iki çocuk babası olan Premier Lig manejeri Paul Jewell’ın evli olduğu söylenen sarışın sevgilisi ile sevişme görüntülerinin saatlerce süren kayıtlarının bulunduğu iddia edildi. ‘News of the World’ün haberine göre, kendini aile babası olarak tanıtan Jewell, sarışın sevgilisi ile yatak odasında saatlerce olan sevişme sahnelerini kendisi filme aldı.

Haberde oyuncularına evlilik ile ilgili nasihatler vermekle ünlü olan manejerin bu olaya alet olması skandal olarak nitelendirildi. Haberde ayrıca 43 yaşındaki multi milyoner manejerin sevişme sahnelerinin detaylarının anlatıldığı satırlarla, sevgilisini ipek iple yatağa bağladığı ve seks sırasında kullandıkları oyuncakları gösteren fotoğraflar da yer aldı. Fotoğraflar arasında, Jewell’in sarışın sevgilisini Mercedes marka bir otomobilin önünde görüntülediği seksi pozları da yer aldı.

Seks sakandalı haberi Premier Takımı Premier Ligin en alt sıralarında yer alan Derby County’e bomba gibi düşerken, Jewell’ın özel hayatının kendilerini ilgilendirmediği açıklamasını yapan kulüp başkanı ve taraftarlar en büyük tepkiyi Jewll’in yatakta gösterdiği bu performansı işinde göstermemesine verdi.