BIST 9.976
DOLAR 34,09
EURO 38,10
ALTIN 2.841,46
HABER /  GÜNCEL

Fransız turiste hırsızlık şoku!

Fransız çift simitçide karın doyuruken hırsız kurbanı oldu. Hırsız turist kadının çantasını kapıp kaçtı.

Abone ol

İstanbul'a turist olarak gelen Fransız karı-koca, simitçide karın doyururken hırsız kurbanı oldu. Çifte arkadan yaklaşan bir hırsız, bayan turistin yanına bıraktığı çantayı alarak kaçtı.

İstanbul'a turist olarak gelen ve adları açıklanmayan yaşlı Fransız karı-koca, akşam saatlerinde Beyazıt Yeniçeriler Caddesi üzerinde bulunan bir simitçi dükkanına girdi. Dükkanda karınlarını doyuran çift, çantalarını yan taraflarında bulunan sandalyenin üzerine bıraktı. Bu sırada dükkana gelen kimliği belirsiz bir hırsız, bayan turistin çantasını alarak Kumkapı yönüne doğru kaçmaya başladı.
Turistin feryatları üzerine yardıma koşan vatandaşlar, hırsızı kaçtığı yönde bir süre aradı ancak bulamadı. Bunun üzerine vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekibinden İngilizce bilen bir polis, mağdur turistlerden eşkal aldı. Simitçide güvenlik kamerası bulamayan polis, Fransız çifti de yanına alarak ara sokaklarda hırsızın izini aradı.

Yapılan tüm aramalara rağmen turistlerin çantasını çalan hırsıza rastlanmadı. Çalınan çantanın içinde turist bayanın kredi kartları, bir miktar parası ve kimlik belgeleri olduğu belirlendi.

Yaşlı turist çift ifadelerinin alınması için Kumkapı Polis Merkezi'ne götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlattı.