BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Ford final maçına götürüyor

Ford ile Aerodeon'un işbirliğiyle düzenlenen yarışmada başarılı olan 3 kişi Şampiyonlar Ligi finaline gidiyor. İşte Ford Pazarlama Kampanyası'na katılma şartları:

Abone ol

Mobil pazarlama ağı Aerodeon ve otomobil dünyasının önde gelen firmalarından Ford işbirliği ile hazırlanan "Ford Mobil Pazarlama Kampanyası"na katılanlar Şampiyonlar Ligi finaline bilet kazanacak.

31 Ocak 2005 tarihine kadar sürecek kampanyanın ilk ayağını 19-29 Kasım 2004 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezinde gerçekleşen Autoshow Otomotiv Fuarı oluşturdu. Ford standında sergilenen yeni model Ford C-Max'in içinde kaç tane futbol topu olduğunu tahmin edenler kampanyaya katılmak için, FORD yazdıktan sonra tahmini sayı, ad, soyad ve adres bilgilerini de ekleyip 0 532 7 542 552 numarasına kısa mesaj gönderdiler.

Autoshow'un ardından içi futbol topu dolu C-Max, 18-27 Aralık tarihleri arasında sergilenmek üzere İzmir Kipa Çiğli Alışveriş Merkezi'nde yerini alacak. Ardından İstanbul'a getirilecek olan Ford C-Max, Carrefour İçerenköy'de de sergilendikten sonra Migros Ankara'da tahmin yürütmek isteyenlerle buluşacak. Kampanyanın son ayağı İstanbul Beylikdüzü Migros oluşturacak.

Kampanyaya katılanlar arasından 3 kişi İstanbul'da gerçekleşecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçına bilet kazanacak.

Kaynak: www.mynet.com.tr