BIST 9.774
DOLAR 34,05
EURO 37,88
ALTIN 2.799,16
HABER /  GÜNCEL

Ağaoğlu bir günde evlendirdi

Ağaoğlu'nun Ataşehir'deki evleri kapış kapış. Ağaoğlu'na gösterilen ilgi, Pazarlama Müdürü Ayten Alpar'ı bile şaşkına çevirdi. Peki bu konutların kapışılmasına neden ne?

Abone ol

“Dünyada Yaşam Bulundu” sloganıyla kampanyası başlayan ve Ataşehir’de hayata geçirilen en büyük ve en iddialı konut projesi olan “My World”, satışa çıkar çıkmaz büyük bir ilgiyle karşılaştı. Projenin ilk etabında yer alan Moontown, Diamond, Suncity ve Highpark mahallelerindeki 1425 dairenin %70’i satışa çıktığı ilk iki günde satıldı...

Batı Ataşehir’in en geniş alanında, dünyanın 9 harikası olarak isimlendirilen 8 farklı mahallenin ve My Club’ın yer aldığı bu dev proje, 186 bin metrekarelik yaşam alanı sunuyor. Toplam 32 bin metrekarelik bina yerleşimi ve 154 bin metrekarelik doğal yaşam alanı ile ‘My World’, ideal bir yeni dünya olarak inşa ediliyor. 67 metrekareden 461 metrekareye kadar 21 farklı daire seçeneğine sahip 34 bloktan oluşan proje, mimari açıdan da yepyeni bir yaklaşım getiriyor. En yüksek estetik malzemeyle kaplı konutların birbirinden ayrışmaları da mükemmel bir düzenleme ile sağlanıyor.

Yeşil alanları, açık - kapalı yüzme havuzları, çocuk parkları, yürüyüş parkurları, botanik bahçeleri, tenis ve basketbol sahaları, toplantı salonları, kapalı otoparkları ve yüksek güvenlik standardı ile çağdaş bir kentin tüm sosyal olanaklarını sunan  ‘My World’; yaşam kalitesi açısından ideal bir yerleşim merkezi. 5 yıldızlı bir otelin tüm olanaklarını sakinlerine sunacak ‘My World’deki birbirinden harika 8 mahallenin isimleri şöyle: Andromeda, Suncity, Highpark, Starland, Moontown, Equinox, Diamond ve Southside.

Ağaoğlu’nun tüm projelerinde kalite standardı olarak yer alan sosyal ve sportif yaşama kulübü olan ve My World’ün merkezindeki Andromeda’nın girişinde yer alan ‘My Club’ ise; squash - aerobik - güzellik salonları, SPA, kondisyon merkezi, sauna, hamam, buhar odası ve kuaförü ile “My World’un 9. harikası ve burada yaşayanların ayrıcalıklı sosyal kulübü olacak.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Ayten Alpar “My World” projesine olan ilgiden çok etkilendiklerini belirterek “Projenin büyüklüğü, Ağaoğlu’nun referansları ve Ataşehir’in merkezi konumundan dolayı ilk etap satışlarımız bizim tahmin ettiğimizden çok daha büyük bir ilgi ile karşılaştı. Şu andaki amacımız ilk etabın satışlarını tamamlayarak, hızlı bir şekilde ikinci etabın satışlarına başlamak” dedi.