BIST 10.487
DOLAR 32,85
EURO 35,13
ALTIN 2.429,85
HABER /  SPOR

Floryada sakatların durumu

Galatasaray Ankaargücü'ne bileniyor. Gerets'i sakatlıklar endişelendiriyor. İşte bugün antremandan yaşananlar.

Abone ol

Galatasaray Futbol Takımı, Turkcell Süper Lig'de 1 Nisan Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde basına kapalı olarak çalışan sarı-kırmızılıların, antrenmanın ilk bölümünde ısınma koşusu, koordinasyon ve pas çalışması, ikinci bölümde ise yarım sahada kalecilerin de katıldığı teknik çalışma yaptığı açıklandı. Antrenmanda, milli takımlardan dönen oyuncuların yenileme koşusu yaptığı, Ferhat'ın ise takımla beraber çalıştığı duyuruldu.

Sakatlıkları bulunan Aydın ve Arda'nın antrenmana katılmadığı, sağ bacak arka adalesinde ağrısı olan Carrusca'nın ise sahada kondisyoner Cevat Güler eşliğinde özel çalışmalara devam ettiği açıklanırken, salı günü yapılan antrenmanda sağ ayak bileğine darbe alan kaleci Aykut'un tedavisine sağlık merkezinde devam edildiği kaydedildi. Galatasaray Futbol Takımı, yarın sabah basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek.