BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Floryada küfür sesleri duyuldu

Galatasaray'ın PSV'ye yenilmesi futbolcuların psikolojisini bozdu.

Abone ol

Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu üçüncü maçında Hollanda'nın PSV Eindhoven takımına kendi sahasında 2-1 yenilerek moral bozukluğu yaşayan Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Erik Gerets'in sadece başında yer aldığı idmanda dünkü maçta 90 dakika oynayan futbolcular koşunun ardından çalışmayı bırakırken, diğer oyuncular ise dar alanda çift kale maç yaptı. Sarı-kırmızılı futbolcuların bir hayli sinirli oldukları gözlenen maçta Emre Aşık ile kaleci Fevzi arasında tartışma yaşandı.

Bir hava topu mücadelesi sırasında Fevzi, Emre'nin kendisine faul yaptığını iddia edince, Emre genç futbolcuya çok sert tepki gösterdi. Emre, ''Sen işine
bak, ne faulü'' diye bağırarak tepki gösterirken, bu sırada küfürlü konuşması da dikkat çekti. Fevzi ise olayın büyümemesi için takım arkadaşına yanıt vermekten kaçınırken, pozisyonun faul olduğu iddiasını da tekrarladı.

Antrenman maçını yöneten antrenör Erdal Keser, siniri bir türlü yatışmayan Emre'yi ''sakin ol'' diye uyarmak zorunda kaldı.

Antrenmana, dünkü maçta çeşitli yerlerine darbe alan Aydın, Orhan, Arda ve Ümit'in yanı sıra, bugün çocuğu dünyaya gelen Hakan Şükür katılmadı.

Bu arada, Galatasaray'ın Eurocard talihlileri de antrenmanı izlerken, idman sonunda futbolcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Galatasaray, Kayseri Erciyespor maçı için yarın öğle saatlerinde Kayseri'ye gidecek.