BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Firts Lady'ler şıklık yarışındaydı

Firts Lady'ler şıklık yarışındaydı

Abd başkanı barack obama ve eşi michelle obama, abd'ye resmi ziyaret düzenleyen ingiltere başbakanı david cameron ve eşi samantha cameron onuruna beyaz saray'da görkemli bir "devlet yemeği" verdi. beyaz saray'ın bahçesine kurulan dev çadırda düzenlenen yemek, müzik ve sinema dünyasının tanınmış...

Firts Lady'ler şıklık yarışındaydı

ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama, ABD'ye resmi ziyaret düzenleyen İngiltere Başbakanı David Cameron ve eşi Samantha Cameron onuruna Beyaz Saray'da görkemli bir "devlet yemeği" verdi. Beyaz Saray'ın bahçesine kurulan dev çadırda düzenlenen yemek, müzik ve sinema dünyasının tanınmış simaları, siyasetçiler, ünlü yatırımcı ve işadamlarının yanı sıra Obama'nın seçim kampanyasına büyük miktarlarda bağışlar yapan bazı isimleri bir araya getirdi.

Firts Lady'ler şıklık yarışındaydı

Gecede, Obama çiftinin favorilerinden biri olan Grammy ödüllü sanatçı John Legend ile Cameron çiftinin hayranları arasında yer aldığı İngiliz folk rock grubu Mumford & Sons sahne aldı.Geceye, ünlü aktör George Clooney, milyarder yatırımcı Warren Buffett, ABD Yüksek Mahkemesi yargıcı Antonin Scalia, İngiliz milyarder işadamı Richard Branson, Apple'ın endüstriyel tasarımdan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Jony Ive, Obama'nın seçim kampanyasına yüklü bağış katkısı sağlayan sinema yapımcısı Harvey Weinstein, golfte dünyanın yeni bir numarası Rory McIlroy'ın da aralarında olduğu 350'yi aşkın davetli katıldı.

Firts Lady'ler şıklık yarışındaydı

Amerikan ve İngiliz mutfağının bir karışımı niteliğindeki menüde, Beyaz Saray'ın bahçesinde yetiştirilen bazı sebze ürünleri de yer aldı. Gecede her iki “first lady”nin de elbiselerinde mavi tonu seçtikleri görüldü.

Firts Lady'ler şıklık yarışındaydı

Obama ve Cameron, kadeh kaldırma sırasında yaptıkları konuşmada birbirlerine karşı övgü dolu ifadeler kullandı. İngiltere Başbakanı ile bugünküler de dahil olmak üzere yaptığı tüm görüşmelerde onun hakkında birşey öğrendiğini söyleyen Obama, “O, hem iyi hem de kötü zamanlarda yanınızda olmasını istediğiniz türden bir ortak. Ona güveniyorum. Özü sözü bir” dedi.