BIST 10.487
DOLAR 32,85
EURO 35,12
ALTIN 2.428,58
HABER /  MAGAZİN

First Lady olarak ilk konseri

Nelson Mandela'nın 91. doğum günü kutlamalarında Fransa First Lady'si sahnedeki yerini alacak

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Nicolas Sarkozy ie evlendikten sonra ilk defa konser verecek olan Carla Bruni, şarkılarını Nelson Mandela'nın 91. doğum günü için söyleyecek.

18 Temmuz'da New York'da, Eurythmics grubu starı Dave Stewart ile ortak konser verecek olan Bruni, Binlerce kişinin önüne çıkacağı gece için sabırsızlanıyor.

Eşi Sarkozy ile evlendikten sonra müzik çalışmalarından uzak kalmış olan Bruni için 18 Temmuz gecesi çok önemli. Hem uzun bir aradan sonra ilk kez konser sahnesine çıkacak hem de, daha önceden de tanışmış olduğu Mandela için söyleyecek.

Konserde ayrıca Aretha Franklin, Queen Latifah, Cyndi Lauper, Jesse McCartney, Josh Groban ve Wyclef Jean gibi büyük isimler de Mandela için şarkılarını seslendirecekler.


CARLA BRUNI'NİN MÜZİK KARİYERİ HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

23 aralık 1968 de Torino da doğan ve aristokrat bir aileden gelen Carla Bruni, özellikle Fransa Başkanı Nicolas Sarkozy ile evlendikten sonra gündemden hiç düşmedi. Modelliği, çıplak pozları, aşkları ile konuşulan Bruni'nin belki de dünyada en az bilinen özelliği müzisyen yanıydı.

2002 yılında Louis Bertignac’ın yardımıyla, ilk albümü “Quelqu'un m'a dit” albümünü çıkardığında, yer yerinden oynadı. 2 milyon satan bu albümü, otoriteler tarafından, sözün, müziğin ve yorumun yarattığı “özel kimyalı bir albüm” olarak değerlendirildi.

İŞTE GİTARI VE CARLA BRUNI...

[PAGE]

2003’te şarkıcılığını tescilletip, 2004’te “Fransa Müzik Ödülleri”nde “En iyi kadın şarkıcı” seçildi.

[PAGE]

2004 yılında “Victoires de la musique” töreninde söylediği şarkıyla herkesi büyüledi ve bu performansı uzun süre konuşuldu.

[PAGE]

Carla Bruni, 2005 yılındaki, "Conversations with other women" filmindeki performansıyla da göz doldurdu.

[PAGE]

“2006 Torino Kış Olimpiyatları” açılışında, göndere çekilmek üzere İtalyan bayrağını taşıdı.

[PAGE]

2007 yılında yeni albümü “No Promises” i çıkardı. Bu albümdeki şarkıların tümünü, İngilizce söyledi.

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]