BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53

Firefox 3 çıktı!

Firefox 3 çıktı!

Internet explorer'ın belini kıran, açık kaynak kodlu firefox 3'ün son sürümü çıktı. programı bu adresten indirebilirsiniz: http://www.filehippo.com/download_firefox/işte firefox 3'ün özellikleri:

Firefox 3 çıktı!

Internet Explorer'ın belini kıran, açık kaynak kodlu FireFox 3'ün son sürümü çıktı.

PROGRAMI BU ADRESTEN İNDİREBİLİRSİNİZ:
http://www.filehippo.com/download_firefox/

İşte FireFox 3'ün özellikleri:

Firefox 3 çıktı!

Web sayfalarını büyütme özelliği

Firefox'un 3.versiyonunda sonunda grafikleri ve yazı metinlerini beraber büyütebileceksiniz.Ancak: Ateşten tilki bu sefer tüm ayarları her bir Domain için ayrı ayrı kaydediyor. Bu sayede örneğin tüm Chip Online sayfalarını büyük ve tüm Xonio sayfalarını küçük zoom da kullanabilirsiniz.

Firefox 3 çıktı!

Her sayfa için ayrı yetki

Artık sayfa bilgilerinden faydalanarak her bir sayfa için ayrı yetki tanımı belirleyebilirsiniz; mesela grafikler, Pop-up pencereleri yada çerezler için. Bu şekilde her seferinden "Seçenekler" bölümünden "Ayrıcalıklar" belirlemekten kurtuluyorsunuz. Bir defa ayarlamak yeterli oluyor, firefox artık hangi sayfa için hangi yetkileri kullanmak istediğiniz biliyor.

Firefox 3 çıktı!

Birden çok yazı metni seçebilme özelliği

Şimdiye kadar sadece bir internet sayfasındaki yazı metnini bir noktadan başlayarak tek bir defada seçebiliyordunuz. İlk paragrafı seçip ikincisini atlayıp üçüncüyü tekrar seçmek isteyenler iki defa kopyalamak durumunda kalıyorlardı. Artık [Ctrl] tuşu ile birden çok paragrafı seçerek iki iş yapmaktan kurtulmuş oluyorsunuz.