BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
GÜNCEL

FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeninden 'Akşener'i gıdıkla' oyunu ve AK Parti itirafı olay oldu

Terörist başı Fethullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, 2017 yılında AK Parti'yi pislik göstermek için yaptıkları çalışmaları eski Zaman gazetesi muhabiri Ahmet Dönmez'e anlattı. Meral Akşener'i gıdıkla oyununun yüzde 80'nini kendisinin yaptığını ve AK Parti hesaplarında yaydıklarını söyleyen Gülen, amacın AK Parti'yi pislik göstermek olduğunu belirtti.

FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, Gülen'in yakınları arasında yaşanan tartışmalar sonrası 15 Temmuz Darbe girişimi öncesi ve sonrası yaşananları anlattı.

Paylaşımları örgüt tabanında geniş ilgi toplayan Ebuseleme Gülen, FETÖ'nün Türk siyasetine müdahale etme bağlamında İYİ Parti'nin eski genel başkanı Meral Akşener'i karikatürize eden ve hakaret içerdiği gerekçesiyle bir süre sonra internette yasaklanan bilgisayar oyununu da bizzat kendilerinin hazırladığını itiraf etti.

Gülen, "Meral'i gıdıkla oyununun yüzde 80'ini ben yaptım. Bu yüzden, bu vicdan azabıyla özür diliyorum." dediği bilgisayar oyununun parasının bizzat örgütün Türkiye'den sorumlu elebaşı Mustafa Özcan tarafından ödendiğinin altını çizdi.

Ebuseleme Gülen, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimleri döneminde, "İYİ Partiye oy kazandırmak için" yapıldığını idida ettiği bu oyunu, ekipteki diğer FETÖ mensubu Dalan'ın, Fetullah Gülen'e seyrettirip onay aldığına da vurgu yaptı.

Ebuseleme Gülen ayrıca, Dalan'ın kendisine Fetullah Gülen'le görüştüğünü ve "Arkadaşlar bu oyun işine devam etseler keşke." dediğini aktarması üzerine, 2017-2018'de 4 tane bilgisayar oyunu daha yaptıklarına işaret etti.

FETÖ elebaşına hakaret eden bazı videoların hazırlanıp AK Partili gibi görünen sahte hesaplardan paylaşıldığını da itiraf eden Gülen, "Amaç şu: Bakın bu Ak troller, Ak Partililer, bu Ak gençlik ne pis insanlar. Hocanıza ne hakaretler ne küfürler ediyorlar ne edepsizler." ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle