BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Fesuphanallah dedirten Türkeş iddiası

Gerçekten de öyle. Komplo teorileri ve şok iddialar okuyanlara Fesuphanallah dedirtiyor.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Gerçekten de öyle. Komplo teorileri ve şok iddialar okuyanlara 'Fesuphanallah' dedirtiyor. Film senaristlerinin hayal gücünü sınayacak türden...

Bir dönem dünyanın en ünlü teröristi olan 'çakal' lakaplı Ilich Ramirez Sanchez, müslüman olduktan sonra 'Salih Muhammed' adını alan mahkumun yazdığı kitaptaki iddialar inanılır gibi değil.

İşte bu kitabı okuyan Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün gözleri faltaşı gibi açılmış. Bugünkü köşesinde eski ünlü teröristin Başbakan Erdoğan ve Alparslan Türkeş hakkındaki çılgın iddialarına  komplo teorilerine yer verdi:

1 MAYIS KARARIRININ ARKASINDA YAHUDİLER Mİ VAR?

"1977 Taksim katliamından tam 33 yıl sonra 1 Mayıs kutlamalarına tekrar izin verilmesinin şerefi her ne kadar Tayyip Erdoğan'a ait de olsa, acaba bu tamamen onun ve kadrosunun aldığı bir siyasi karar mıdır, yoksa arkasında birtakım Yahudi mihrakların da teşviki mevcut mudur?"

33 YILIN SIRRI

"Ben Allah'a inanırım; büyü ve hurafelere falan da inanmam, ancak bazı 'büyülü' rakamların kimilerince mühim olduğunu da bilirim. Şu yüzden söyleme ihtiyacı duyuyorum ki, Hazreti İsa, Hıristiyan kaynaklarına göre göre 33 yaşında çarmıha gerilmiştir. Şimdi, hem de tam 33 sene sonra böyle bir karar alınınca, bazı istifhamlar tedai etmiyor değil."

ALPARSLAN TÜRKEŞ

"Albay Alparslan Türkeş'i biliyorsunuz. cesedi parçalara ayırarak Türkeş'i biliyorsunuz. Bu zatla hiç karşılaşmadım. Ancak, liderlikte ondan sonra gelen ikinci adam Sofya'da yaşıyordu. Bu kişiyi zaman zaman davet eder ve görüşürdük. Bulgarlarla falan çalışan, silah vesaire işlerle meşgul büyük bir gangasterdi. Bana da onu Bulgarlar tanıştırdı."