BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

Ferruh Taşdemir;'Karımı seviyorum'

Çeşme’de Ferruh Taşdemir’le yıldırım nikâhı kıyan Özge Ulusoy pişman olup iki gün sonra boşanmaya karar verdi

Abone ol

Geçen pazartesi defile için gittiği Çeşme’de TV yapımcısı Ferruh Taşdemir’le yıldırım nikâhı kıyan manken Özge Ulusoy bir gün sonra boşanma kararı aldı.
 
Ulusoy’un evlilik kararı aldığını duyan annesi Armağan Ulusoy, erkek kardeşiyle düğünü basmış, kızını evlenmekten vazgeçirmek için uzun süre dil dökmüştü. Bu olaylar yaşanırken ünlü mankenin emekli avukat olan babası Haydar Ulusoy Ankara’dan ilk uçakla Çeşme’ye gitti. Eşiyle  balayını geçiren Özge Ulusoy, annesi ve babasıyla uzun süre konuştu ve son kararını verdi. Ulusoy, eşine “Anne ve babam evliliğimize kesinlikle karşı. Bu şartlarda mutlu olamayız. Boşanalım” dedi.  Ulusoy dün öğleden sonra Taşdemir’i Çeşme’de bırakıp annesiyle İstanbul’a döndü. Ulusoy, “Boşanmaya karar verdim, pişmanım” diye konuştu. Baba Ulusoy ise önümüzdeki hafta boşanma davası açacaklarını belirtti. 

‘Reyting için evlendi’ iddiası

Özge Ulusoy’un Ferruh Taşdemir’le nikâh şahitleri Demet Akalın ile Önder Bekensir’in reytingleri beklentiyi karşılamayan Show TV’deki programları için astronomik bir para karşılığı evlendikleri  iddia edildi.