BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  MAGAZİN

Ferhundenin intikamı acı oldu!

Ferhunde yine intikam peşinde. Sezonun son finalinde, Ali Rıza Bey'i öldürmeye niyetli olan Ferhunde, herkesi şaşırttı!

Abone ol

Yaprak Dökümü dün akşam sezon finaliyle ekranlardaydı. Dizinin sezonun son bölümünde Ferhunde yine yapacağını yaptı ve Ali Rıza Bey ile Şevket'ten fena intikam aldı.

Yaprak Dökümü” muhteşem bir “sezon finali”yle ekranlara veda etti.  Başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır ve Bedia Ener’in oynadıkları, Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır,Tolga Karel ve Seda Demir’in de önemli rollerini paylaştıkları dizinin dün akşam ekrana gelen sezon sonu finaline, Ferhunde'nin evliliği ve Oğuz'un tutuklanması damgasını vurdu.



[PAGE]

FERHUN'DENİN İNTİKAM EVLİLİĞİ

Ferhunde’nin evlenme kararı, Mithat’ın ayaklarını yerden keser. Ancak Mithat’ın mutluluğu gelen önemli bir telefonla yarıda kesilir. Gelen haber, Ferhunde için de sürpriz olur.

[PAGE]

 LEYLA VE CEYDA'NIN KOCA KAVGASI 
Oğuz’un ismi, sattığı bir yalıyla ilgili karanlık bir olaya karışır. Oğuz’un katil zanlısı olarak tutuklanması, Hayriye Hanım ve Ali Rıza Bey arasında yeni bir krize neden olurken, Leyla ve Ceyda arasında da büyük bir olay çıkar.

FİKRET'E EV SÜRPRİZİ

Bu arada Tahsin, Fikret’e çok büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Tahsin’in sürprizi Fikret için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacaktır.

[PAGE]

İŞTE FERHUNDE'NİN İNTİKAMI

Ferhunde’yi, annesi Nurdan Hanım’dan istemeye giden Mithat çok heyecanlıdır. Ferhunde, daha ilk günden kontrolü eline alır ve Mithat’tan herkesi şok edecek bir nikâh hediyesi ister.

Ferhunde, nikah hediyesi olarak istediği şey ise düğünün hemen sonrası daha önce kovulduğu köşke bu kez evin hanımı olarak gitmektir. Mithat ise çiçeği burnunda yeni gelinin bu isteğini kırmaz. Herşeyden habersiz, küçük kızlarının mezuniyet törenine katılan Ali Rıza Bey ve ailesi, çalınan kapıda Ferhunde'yi görünce bir kez daha şok olur. Ferhunde'nin surat ifadesi ise aslında herşeyi anlatır.