BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Fenerli Denizi ağlatan pankart

İşte geçtiğimiz aylarda eşini kaydeben Fenerli Deniz Barış'ı ağlatan pankart.

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Deniz Barış, geçtiğimiz temmuz ayında eşinin vefatı nedeniyle geçirdiği zor günleri yavaş yavaş atlattığını kaydetti.

Deniz, Fenerbahçe Kulübü'nün aylık dergisinin kasım sayısındaki röportajında, eşi Frauke'nin vefatının ardından yaşadıkları ve takımda yeniden forma giymesiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Gerek Türkiye'de ve gerekse Almanya'daki arkadaşlarından, zor günlerinde büyük destek gördüğünü anlatan Deniz, ''Vefat haberinin yayılmasından sonraki maçta açılan (Acın, acımızdır Deniz Barış) yazılı pankartı hayatım boyunca unutmayacağım. Taraftarlara teşekkür etmek istiyorum'' dedi.

UYUM SÜRECİ ANLAYIŞLA KARŞILANMALI

Teknik direktör Zico ve yeni yabancı transferlere destek veren Deniz, ''Türkiye ve Fenerbahçe'ye gelen oyuncu ve teknik adamın, ülkeye uyum sürecinin anlayışla karşılanması gerek'' dedi.

Bu sezon aldıkları bazı kötü sonuçların ardından teknik direktörün gitmesi gerektiği konusunda haberler yapıldığını anlatan Deniz, şöyle devam etti: ''Bir uyum sorunu yaşandı. Bu çok doğal. Ama artık bunlar yaşandı bitti. Ne kadar transfer yaparsanız yapın, eğer oyuncu geldiği ülkedeki kendi hayat şartlarını yaşayamıyorsa onun sıkıntılarını sizler de çekmek zorundasınız. Bir, iki kötü sonuç ile hocanın gitmesi gerektiği konusunda inanılmaz yayınlar ortaya çıktı. Halbuki baktığınız zaman en kötü şartlarda bile ligin ikinci sırasındaki yerimizi korumaya devam ettik. Bundan sonra daha iyi olacaktır. Son maçlardaki performans bunun önemli göstergesidir.''

KENDİ SAHAMIZDA YUHALANMAMALIYIZ

Deniz, Kadıköy'deki maçlarda son dönemde seyircinin bazı futbolcuları yuhalamasına da sitem ederek, ''Oyuncuların yuhalanması gibi bir hadisenin kendi stadımızda olmaması lazım'' dedi.

Taraftarın futbolcu üzerindeki bu tip baskısının, oyuncuya ve takıma bir linç girişimi olduğunu öne süren Deniz, ''Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftar kendi oyuncusunu psikolojik yönden ezerek, onun ayaklarına pranga vurmaya çalışıyorsa, onun Fenerbahçeli olduğundan bahsedilemez'' dedi.