BIST 9.774
DOLAR 34,06
EURO 37,93
ALTIN 2.802,72
HABER /  GÜNCEL

Feneri internette dile düşürdüler

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesi Bursaspor taraftarı kadar Beşiktaş ve Galatasaray taraftarını da sevindirdi.

Abone ol

Türkiye Kupası'nda olduğu gibi kaçan şampiyonluk sonrasında Fenerbahçe geyikleri sanal alemde gezinmeye başladı. Özellikle Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları en az Bursa taraftarları kadar sevinçli.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşılan bir gazete küpürü Fenerbahçede'ki anons skandalının bir benzerinin daha öncede yaşandığını ortaya çıkardı.

İşte sanal alemdeki Fener geyikleri

-Bilica'ya her yeri iyice bir kazdırın belki kupa bulursunuz...

- Maç bittiğinde 2.liği kutlayan Ulvi... Efkardan sigara yakmak isterken Stadı yakan Ulvi..

-Kızılay Kadıköy'de morfin dağıtıyormuş-acılarını dindirmek için)))

- Aziz Yıldırım bir kaç gün önce işyerine astırdığı bayraklakları indirtip yerine " sahibinden az kullanılmıs kupalar aranmaktadır" yazılı ilanı astırmıs:)

- Galatasaray yönetimi bu sezon giyilen 3. forma olan mor renklı formaları toplu olarak yarın aksam Kadıkoy Şukrusaraçoglu stadında Fenerbahçelilere ücretsiz olarak dağıtacak. 55 bin kişilik stada yüzbinlerce fenerbahçelinin geleceği tahmin ediliyor...:)

-Fenerliler harbiden stadı yakmışlar. Şaka falan değil saha ortasına kadar itfaiye girmiş :) Yakarız diyorlardı inanmıyorudk :)

- "Şampiyonluk gelince yakarız dünyayı" dediler. Şampiyonluk gelmeyince stadlarını yaktılar...

-Türkiye olarak şaibelerden, kusmaktan kurtulduk , fenerlilerin şampiyonluk sevinci ile koptuk :) Tebrikler Bursa, Tebrikler Şampiyon.