BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Fenerden U dönüşü

Fortis Türkiye Kupası'nı rezerv lig olarak gören Fenerbahçe sözünü unuttu.

Abone ol

Appiah, Alex, Deniz sakatlandı, Fenerbahçe sözünü unuttu. Fortis Türkiye Kupası'nı rezerv lig olarak gören Fenerbahçe, Kayserispor maçına as kadrosuyla çıktı.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılan olaylı kupa maçı sonrası sarı-lacivertli kulüp, kupada yedek kadroyla mücadele edeceklerini açıklamış, hatta ligden çekilme tehdidine bulunmuştu. Fenerbahçe, bu sezon yapılan kura çekiminde kararının arkasında olduğunu duyurmuştu.

İşte o açıklamalar:

Tarih 28 Nisan 2007.. Beşiktaş ile yaptıkları olaylı Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ardından yaşanan gelişmeleri değerlendiren Şekip Mosturoğlu, kupaya artık genç futbolcuların tecrübe kazanmaları açısından rezerv bir organizasyon olarak bakacaklarını ifade ederek, "Aynı tarihlerde (A) takımımızla özel karşılaşmalar yapacağız” dedi.

Tarih 19 Kasım 2007... Fortis Türkiye Kupası kura çekimine Fenerbahçe'yi temsilen katılan Şekip Mosturoğlu, ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın aksine, Fortis Türkiye Kupası'nı kazanma hedeflerinden bahsetmezken, "Yönetim olarak farklı bir açıklamamız olmadığına göre, geçen sezonki kararımızın arkasındayız. Türkiye Kupası'nı biz artık alternatif bir lig olarak görüyoruz. Hedefimiz ve bakış açımız, Fortis Türkiye Kupası bir rezerv lig olacaktır" şeklinde konuştu. (Hürriyet)