BIST 10.343
DOLAR 32,67
EURO 35,09
ALTIN 2.446,36
HABER /  GÜNCEL

Fener'de operasyon için geri sayım

Sarı-lacivertli yönetim 6 Aralık'taki PSV maçının ardından bazı oyuncuların gönderilmesi ve yeni transferler için düğmeye basacak. İşte haberin ayrıntıları?

Abone ol

Schalke maçı F.Bahçe'nin bazı yabancılarını tartışılır hale getirdi. Yönetim, Şampiyonlar Ligi'nde 6 Aralık'ta PSV ile oynanacak maçtan sonra yabancılar için düğmeye basacak ve transfer için çalışmalara başlayacak.

Daum'un raporu doğrultusunda Ocak'ta gönderilmesi düşünülen oyuncuların yerine alternatif arayacak olan kulüp, şimdiden listelerindeki isimleri takibe başladı. Bu arada yerli futbolcularla da kadronun genişletilmesi hedefleniyor. Öte yandan Pazar günü Sivasspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, dün yaptığı antrenmanla

hazırlıklarını sürdürdü. Bayramın birinci gününde, bayramlaşmak için yönetimden kimsenin tesislerde olmaması dikkat çekti.

KARDEŞİ DE İDMANDA


Alman hocanın kardeşi Eberhard Daum dün F.Bahçe'nin çalışmalarını izleyenler arasındaydı. Takım yarın özel uçakla saat 13:00'te Kayseri'ye uçacak, karayoluyla Sivas'ta olacak. Maçın ardından yine aynı güzergahı izleyerek İstanbul'a dönecek.

Kaynak: Sabah
Haber:DENİZ DERİNSU