BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,11
ALTIN 2.846,95
HABER /  SPOR

Fenerde iç transfer harekatı

100. Yılını şampiyonlukla taçlandıran Fenerbahçe'de iç transfer çalışmaları hafta başında yoğunluk kazanacak.

Abone ol

Deniz Barış ile 3 yıllık sözleşme yenileyen ve ardından Alex'i ikna ederek bu oyuncunun tatilden dönüşünü bekleyen Sarı-Lacivertliler, Tuncay ile ise milli takım kampı sonrası masaya oturacak.

İç transfer için yerli futbolculara vereceği parayı 500 bin Euro ile 900 bin Euro aralığında bir rakam olarak belirleyen Sarı-Lacivertli yönetimin sadece Tuncay için özel bir fiyat ortaya koyacağı ve milli oyuncuyu kalması için ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de yıllık 750 bin Euro kazanan Rüştü'ye ise biraz daha düşük bir rakamın teklif edildiği ve tecrübeli file bekçisinin menajeri ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtilirken, milli kaleci ile Brezilya maçı sonrası tekrar görüşüleceği bildirildi.

Yerli oyunculardan Serkan, Trabzonspor ile net olarak anlaşmadığını dile getirirken, Mehmet Yozgatlı da gelen teklifler karşısında kararsız kaldı. İki oyuncunun da yönetimin sunduğu rakamı beğenmediği ve daha cazip teklifler karşısında kafalarının karıştığı, ancak -Fenerbahçe'den ayrılmaya değer mi, değmez mi-düşüncesi içinde oldukları öğrenildi.

Bu arada yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre ise gizliden gizliye iyi bir golcü arayışında bulunulduğu ve Deivid'in yeni bir transfer sonrası gönderileceği ifade edildi.