BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Fenerde eksik var!

Yarın oynayacağı Malatyaspor maçını bekleyen Fener'de 3 eksik futbolcu bulunuyor.

Abone ol

Turkcell Süper Ligi'nin lideri Fenerbahçe, yarın Malatyaspor ile yapacağı maçta galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Ligin 22., 23. ve 24. haftalarında aldığı 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle üst üste 3 hafta galibiyeti unutan, son 2 haftada ise farklı skorlarla kazanan sarı-lacivertliler, Malatyaspor karşısında da seriyi sürdürmeyi hedefliyor.
Yarınki maçın ardından ligde ve kupada üst üste rakip sahalarda 3 maç yapacak Fenerbahçe, deplasman maçları öncesinde kendi saha ve seyircisi önünde 3 puan arayacak.

TAKIMDA 3 EKSİK VAR

Sarı-lacivertlilerde Malatyaspor maçı öncesi kart cezası ve sakatlık nedeniyle 3 eksik var. Geçen hafta Ankaragücü ile yapılan maçta 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Appiah, yarınki karşılaşmada takımdaki yerini almayacak. Sakatlıkları bulunan Önder ve Anelka'nın da Malatyaspor maçında forma giymemeleri bekleniyor. Bu arada, Fenerbahçe'de 3'er sarı kartları bulunan Alex, Tuncay ve Serkan, yarınki maçta 1'er kart daha görürse cezalı duruma düşecek.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe'de, cezalı ve sakat oyuncuların yokluğunda teknik direktör Christoph Daum'un, Malatyaspor karşısında sahaya süreceği muhtemel 11 şöyle:

Rüştü, Serkan, Servet, Luciano, Ümit, Mehmet, Aurelio, Deniz,
Tuncay, Alex, Nobre.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Selçuk Dereli yönetecek. Maç Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak.