BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Fenerde aslar oynamıyor

Sarı-lacivertli ekip, B-36 maçını kazanarak turu iki galibiyetle geçmek istiyor.

Abone ol

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turunun rövanşında yarın Faroe Adaları'nın B36 Torshavn takımı ile karşılaşacak Fenerbahçe, gözünü 3. tura çevirdi. İstanbul'daki ilk maçta rakibi karşısında 4-0'lık bir üstünlük kurarak büyük bir avantaj sağlayan sarı-lacivertli ekip, yarın da kazanarak turu iki galibiyetle geçmek istiyor.

Fenerbahçe, B36 Torshavn karşısına ilk maçtaki 3 önemli oyuncusundan yoksun çıkacak. Kadroda yer almayan Anelka'nın yerine Semih'in, Appiah'ın yerine Mehmet ve Tümer'in yerine de Uğur'un ilk 11'de forma giymesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin yarınki maçta B36 Torshavn karşısına Rüştü (Volkan), Serkan, Can, Önder, Ümit, Mehmet, Aurelio, Alex, Uğur, Tuncay ve Semih 11'i ile çıkması bekleniyor.

Torsvollur Stadında TSİ 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Galler Futbol Federasyonundan hakem Ceri Richards yönetecek. Richards'ın yardımcılıklarını Edward King ve Adie Warren yapacak. Karşılaşmayı Kanal D televizyonu naklen yayınlayacak. Fenerbahçe, B36 Torshavn maçının hazırlıklarını, bugün karşılaşmanın oynanacağı statta yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

FUTBOLCULAR KOPENHAG'I GEZDİ

B36 Torshavn maçı için 1 gün Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da konaklayan Fenerbahçeli futbolcular, bu sabah şehir turu yaptı. Teknik direktör Zico'nun izin verdiği futbolcular Faroe Adaları'na gitmeden önce Kopenhag'da gezdi. Öte yandan, kafile ile birlikte Danimarka'ya gelmeyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, maça da gelmeyeceği öğrenildi.