BIST 9.577
DOLAR 34,01
EURO 37,85
ALTIN 2.820,33
HABER /  SPOR

Fenerde Alex pazarlığı

Fener'de beklenen pazarlık nihayet başladı. Beşiktaş'ın yakın markajındaki Alex, 3 milyon doların üzerinde para istiyor ama...

Abone ol

Beşiktaş’ın yakın markajında olan Sambacı’nın menaceri İstanbul’a çağrıldı. Alex yıllık 3 milyon doların üzerinde para istiyor ama..

Fenerbahçe’de uzun süredir sonucu merakla beklenen pazarlık nihayet başladı. Sezon sonunda sözleşmesi biten ve başta Beşiktaş olmak üzere birçok ekibin transfer listesinde yer alan Kanarya’nın süper yıldızı Alex de Souza’nın menaceri Juan Figger, İstanbul’a davet edildi. Yönetimle, telefonda yaptığı ilk görüşmede Figger’in kapıyı 3.5 milyon dolardan açtığı ifade edilirken, Aziz Yıldırım’ın ise bu rakama hiç sıcak bakmadığı belirtildi.

Beşiktaş’ın Alex’i renklerine bağlamak için yıllık 2.5 milyon dolar önerdiği ve bu rakamı yükseltmeye hazır olduğu biliniyor. Bunun dışında Almanya’nın ünlü ekibi Bayern Münih’in de Alex’i istediği, teklifin de yıllık 3 milyon dolar civarında olduğu öne sürülüyor. Kulübe yakın çevreler Brezilyalı yıldızın Fenerbahçe ile sözleşme yenileyip, yenilemeyeceğinin birkaç gün içinde netlik kazanacağını vurguluyor.