BIST 8.898
DOLAR 34,16
EURO 37,78
ALTIN 2.918,71

Fenerbahçe'nin hezimeti için kim ne dedi?

Fenerbahçe'nin hezimeti için kim ne dedi?

Fenerbahçe'nin yeni malatyaspor'a 2-1 mağlup olarak türkiye kupası'na erken veda etmesini değerlendiren spor yorumcuları faturayı aykut kocaman'a kestiler. işte spor yazarlarının çarpıcı fenerbahçe yorumları...

Fenerbahçe'nin hezimeti için kim ne dedi?

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'a 2-1 mağlup olarak Türkiye Kupası'na erken veda etmesini değerlendiren spor yorumcuları faturayı Aykut Kocaman'a kestiler. İşte spor yazarlarının çarpıcı Fenerbahçe yorumları...

Fenerbahçe'nin hezimeti için kim ne dedi?

Ogün Altıparmak 'Aykut'un intiharı' (Yenişafak)

Ligin ilk yarısını 4. bitiren Fenerbahçe, başarısız bir devre geçirdikten sonra 10 günlük tatilin arkasından ikinci yarıya hazırlanmaya başladı. 6 ay zarfında takımın hiç çalışma yapmamasından dolayı kondisyon eksikliği gün yüzüne çıkınca teknik direktör Aykut Kocaman bu yönde hazırlıklarını yaptı ve Yeni Malatyaspor Zirat Türkiye Kupası maçına takımı böyle çıkardı.

Fenerbahçe'nin hezimeti için kim ne dedi?

Selçuk Yula: Düşünecek ne var ki! (Fotomaç)

Ankaragücü ve Buca maçlarından sonra iş mucizelere kalmıştı. F.Bahçe'ye sadece kazanmak yetmiyordu. Kalan 2 maçta hem 6 puan alacaktı hem de averajını düzeltecekti.

Ama ilk şutu 30. dakikada atan bir takım bu mucizeyi nasıl gerçekleştirebilir ki! F.Bahçe, İkinci Lig takımlarıyla bile baş edemeyecek duruma gelmişse durum vahim demektir..

Fenerbahçe'nin hezimeti için kim ne dedi?

Semih Yuvakuran: 'Kanarya'nın asıl sorunu saha dışında!' (Zaman)
Fenerbahçe'yi sezonun ilk yarısında nerede bıraktıysak orada bulduk. Yeni Malatyaspor gibi takımlar bu tip maçlarda varını yoğunu ortaya koyuyor.

Dün de öyle oldu. Zaten bütün maçlarda böyle oynasalar açık ara lider olmaları lazım. Ama 2. Lig Beyaz Grup'ta 11. sıradalar. Kanarya mücadeleye başlarken konsantrasyonu sıfırdı. Devre arası kampı yapmazsınız; ancak tesislerinizde 10 gün çalışırsınız. Demek ki diğer kulüpler yanlış yapıyor, Fenerbahçe doğru! Kamplar arkadaşlık ortamını pekiştirir. Orada küsler barışır, dostluk ilerler. Dünyanın en iyi futbolcularını dahi alsanız birlikteliği sağlayamıyorsanız nafile. Dünyanın en iyi futbol oynayan takımı Barcelona bile işi ciddiye alıyor.