Fenerbahçe'nin Atatürk Stadı planına yönetmelik engeli çıktı
Fenerbahçe'de, Ülker Stadı'nın Atatürk Stadı'na çevrilmesi konusu konuşulurken, "Tesislere Ad Verme Yönetmeliği" bir ilde sadece tek bir tesise "Atatürk" ismi verilmesine izin veriyor. Şu anda da İstanbul'da, Atatürk Olimpiyat Stadı bulunuyor.
Haberin devamını okumak için tıklayın.
secimden önce bi koçluk peşinde olabilirmisiniz acaba devlet bize kodurmuyo diye
bızde mustafa kemal ataturk koyarız sıkıntı yok
Megafonuda yenileyin 😂😂
Bir şeyi çok kullanmak onu degersizlestirir. Bunlar stadın adını Atatürk yaparsa birisi çıkıp bakkalına Atatürk ismi verdiğinde ne yapacağız. Uğur Dündar şerefsizinin halt etmesi sanki bilmiyor bu adam.
Ülkede sorun bitti, isim verme konusunu tartışmaya açıyorlar. Her kesime söylüyorum; Atatürk'ün üzerinden bir ellerinizi çekin artık.
senden öncede vardı atatürk gec kalan cakma atatürkcü
AKP iktidarında Mustafa Kemal Atatürk'ün adı stadyumlardan bir bir silinmeye başlanmıştı. Antalya, Afyon, Konya, Bursa, Sakarya, Antakya, Kayseri, Rize, Giresun ve Eskişehir’deki stadyumların isminden Atatürk'ün adı kaldırılmıştı.
Ne kadar çok Atatürk stadı varmış. Neden her yerde Atatürk stadı var sen onu idrak önce!