BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin anlaştığı En-Nesyri'nin İstanbul'a geliş tarihi belli oldu

Fenerbahçe'nin Sevilla forması giyen 27 yaşındaki forvet Youssef En-Nesyri transferinde sona ulaştığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin anlaştığı golcünün maliyeti ve İstanbul'a geliş tarihi netlik kazandı.

Abone ol

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, transferde büyük bir yıldızla anlaşma sağladı. Al Ahli'den Allan Saint Maximin'i sezon sonuna kadar kadrosuna katarak dikkat çeken sarı-lacivertliler, Youssef En-Nesyri ile de her konuda anlaşma sağladı.

Fenerbahçe ile Sevilla arasındaki görüşmelerde ödeme planı konusunda sorunların olduğu aktarıldı. Fenerbahçe'nin bonservis bedelinin bir kısmını peşin, diğer kısmını 3-4 taksit halinde ödemeyi planladığı vurgulandı.

Sevilla peşin ödemenin yüksek olmasını istiyor

Sevilla'nın peşin ödemenin daha yüksek olmasını istediği belirtildi. Fenerbahçe'nin Sevilla ile pazarlığa oturduğu kaydedildi.

Youssef En-Nesyri'nin Fenerbahçe'den senelik 6 milyon euro alacağı aktarıldı. Sarı-lacivertlilerin, Faslı forvetle 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştığı belirtildi.

27 yaşındaki santrforun, sarı-lacivertlilerden toplam 24 milyon euro kazanacağı kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri'den olumlu cevap almasının ardından Sevilla ile pazarlığa oturduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin La Liga ekibi Sevilla'yla da Youssef En-Nesyri için anlaştığı aktarıldı.

Hafta başında İstanbul'a gelmesi bekleniyor

Youssef En-Nesyri'nin hafta başında İstanbul'a gelmesinin beklendiği vurgulandı. Faslı santrfor, geride kalan sezonda Sevilla formasını 41 resmi müsabakada terletti. 27 yaşındaki santrfor bu mücadelelerde 20 kez rakip fileleri havalandırdı. Youssef En-Nesyri takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi. (Milliyet gazetesi)