BIST 9.686
DOLAR 33,99
EURO 37,86
ALTIN 2.826,09
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçelileri duygulandıran mektup!

Ağrı'nın Patnos ilçesinin bir köy okulundan gelen yardım mektubu, Fenerbahçeliler'i bir hayli duygulandırdı ve gözyaşlarını tutamadı.

Abone ol

Yaşları 10 ile 12 arasında değişen Arğı Patnoslu miniklerin her birinin bir isteği vardı. Sarı lacivertliler, kalpleri F.Bahçe sevgisiyle dolu olan öğrencilerin ellerinden çıkan satırları okurken, göz yaşlarını tutamadılar.

F.Bahçe Kulübü'ne ulaşan mektuplar, sarı lacivertli yöneticileri ve yetkilileri bir hayli duygulandırmış. Onlar da okumak için çırpınan, yardım bekleyen bu minik yüreklerin isteklerini geri çevirmemişler.

BEŞİKTAŞLI ÖĞRETMENDEN MAİL

Konunun kahramanları Ağrı'nın Patnos ilçesine 16 km uzaklıktaki Andaçlı Köyü İlköğretim Okulu'nun öğrencileri. Sınıf öğretmenleri Gökhan Eren ve Pelin Eren aracılığıyla seslerini duyurmak istemişler. Minik eller sarılmış kaleme. El yazılarıyla düşüncelerini kağıda dökmüşler. Sıkı bir Beşiktaş taraftarı olan sınıf öğretmeni Gökhan Eren, çoğunluğu F.Bahçe'yi tutan öğrencilerin isteği üzerine F.Bahçe'ye bir mail atar.

KIYMETİNİ BİLİYORLAR

"Buradaki çocuklar her şeyin kıymetini daha iyi biliyorlar. En küçük şeylerden büyük mutluluklar çıkartıyorlar. Emin olun gönderdiğiniz bir not defteri bile onları çok mutlu edecektir" sözleri ile başlayan mailde, F.Bahçe Kulübü'nden kalem, defter, silgi ve kitap gibi kırtasiye malzemeleri talep edilir. Bu mailin yanı sıra, minik öğrencilerin F.Bahçe Kulübü'ne gönderdiği mektuplar, sarı lacivertli kulübün yönetici, teknik heyet, futbolcu ve çalışanlarının gözlerini yaşartır.

"YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜN"

Yazılan mektuplarda; "Yaşa F.Bahçe, çünkü siz Galata'ya 3 tane attınız. Sizden kitap rica ediyoruz. Bir kampanya hazırlayın ki yüzümüz gülsün. Volkan Abi şimşek gibi topları tut" ifadeleri yer aldı.

İNEKLERLE ZAMAN GEÇİRİYORLAR

Sınıf öğretmeni Pelin Eren'in sözleri de oldukça dikkat çekici: "Çok fazla hayal kurmuyorlar. Ancak hepsi de yaratıcı. Çocukların tek amaçları okumak. Koyunlarla zaman geçiriyorlar. Oyun bilmiyorlar. Hayatlarında internete girmemişler. Düşünmeye yönlendirince çok daha başarılı oluyorlar."

KULÜP DUYARSIZ KALMADI

Sarı lacivertliler, okula, içerisinde F.Bahçe dergileri, bayrak, kalem, not defterleri ve ajandalardan oluşan bir koli gönderdi.

Ağrı'nın Patnos İlçesi'ne bağlı Andaçlı İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Gökhan Eren, kulübe gönderdiği elektronik posta ile yardımseverler sayesinde okullarında bir kütüphane kurduklarını belirterek, kitap yardımı talep ederken, çağrı anında karşılık buldu.

Fenerbahçe Kulübü yetkilileri Eren'e, geçen yıl başlattıkları kitap kampanyasının sona ermesi ve bu konuda kendilerine ulaşan yüzlerce talebe karşılık vermekte zorlandıkları için şu an bu konuda yardım yapamayacaklarını bildirirken, okula, içerisinde Fenerbahçe dergileri, bayrak, kalem, not defterleri ve ajandalardan oluşan bir koli gönderdi.

Yetkililer, öğrencilerin yardım talebi için yazdıkları mektup ve birlikte çektirdikleri fotoğrafları kulüp dergisinde yayınlatarak, yardım isteğini daha geniş kitlelere duyurarak, destek verileceğini de belirttiler.

Sınıf öğretmeni Gökhan Eren, Fenerbahçe Kulübü yetkililerinin duyarlılığının kendilerini çok sevindirdiğini söyledi.