BIST 10.334
DOLAR 32,70
EURO 35,12
ALTIN 2.444,80
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'de yüksek gerilim

Samandıra'da ağızları bıçak açmıyor. Denizli'deki son hafta faciasını unutmayan futbolcular gergin.

Abone ol

Trabzonspor'a kaybedilen Türkiye Kupası'nın ardından Samandıra'da ağızları bıçak açmıyor. Sarı-lacivertli futbolcuların gerginlikleri yüzlerinden okunurken, herkesin aklına geçmiş dönemde yaşanan kötü anılar geliyor.

Bilindiği gibi Fenerbahçe, 2006'da Türkiye Kupası'nı Beşiktaş'a kaybettikten sonra Denizli'yle berabere kalarak şampiyonluğu da ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmıştı.

Takım içindeki bu stres ve gerilimi azaltmak için Alex, Volkan ve Emre, arkadaşlarıyla toplantılar yapıyor. Daha önceleri motivasyon toplantılarında başrol oynayan ikinci kaptan Semih'in ise bu kez sessiz ve dalgın davranışlar sergilemesi dikkatlerden kaçmıyor. Futbolcuların moralini yükseltme işi ise Daum'un oğlu Marcel'e kaldı. Marcel Daum, Arcos isimli cihazla bilgisayarlara sürekli geçmiş dönemin başarı tablolarını ve görüntülerini yükleyerek takımı ayağa kaldırmaya çalışıyor. 

MAÇLARIN MAÇINA ÇIKACAĞIZ 

Teknik Direktör Daum ise dünkü idmandan önce futbolcularıyla kısa bir görüşme yapıp, Ankaragücü maçının önemine dikkat çekti. Daum'un sözleri şöyle: "Pazar günü maçların maçına çıkacağız. Bu maç, bizim maçımız olacak. Bu duruma gelmek için çok çalıştık. Maçta karşımıza çıkacak her türlü duruma hep beraber çözüm bulacağız. Herkes hem kendisi, hem de arkadaşı için çalışıp, takımı düşünürek oynakrsa başarı kendiliğinden gelir. Biz takım olarak hiç bir zaman pes etmedik. Bundan sonra da etmeyeceğiz. Biz Fenerbahçe'yiz. Bu saatten sonra da şampiyonluğu kaybetmeye hiç niyetimiz yok."