BIST 10.681
DOLAR 32,89
EURO 35,16
ALTIN 2.454,15
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'de bir şeyler oluyor

Trabzonspor'a kaybedilen Türkiye Kupası'nın ardından Samandıra'da ağızları bıçak açmıyor.

Abone ol

Denizli'deki son hafta faciasını unutmayan futbolcular gergin. Alex, Volkan ve Emre, motivasyon toplantılarıyla takımı ayağa kaldırma gayretinde

TARİH TEKERRÜR MÜ EDECEK?
Bilindiği gibi Fenerbahçe, 2006'da Türkiye Kupası'nı Beşiktaş'a kaybettikten sonra Denizli'yle berabere kalarak şampiyonluğu da ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmıştı. Sabah muhabiri Deniz Derinsu Samandıra'daki gerilim yüklü atmosferi yazdı.

TOPLANTI ÜSTÜNE TOPLANTI, SEMİH DALGIN
Takım içindeki bu stres ve gerilimi azaltmak için Alex, Volkan ve Emre, arkadaşlarıyla toplantılar yapıyor. Daha önceleri motivasyon toplantılarında başrol oynayan ikinci kaptan Semih'in ise bu kez sessiz ve dalgın davranışlar sergilemesi dikkatlerden kaçmıyor.

MORALİ DAUM'UN OĞLU VERİYOR
Futbolcuların moralini yükseltme işi ise Daum'un oğlu Marcel'e kaldı. Marcel Daum, Arcos isimli cihazla bilgisayarlara sürekli geçmiş dönemin başarı tablolarını ve görüntülerini yükleyerek takımı ayağa kaldırmaya çalışıyor.

MAÇLARIN MAÇINA ÇIKACAĞIZ
Teknik Direktör Daum ise dünkü idmandan önce futbolcularıyla kısa bir görüşme yapıp, Ankaragücü maçının önemine dikkat çekti. Daum'un sözleri şöyle: "Pazar günü maçların maçına çıkacağız. Bu maç, bizim maçımız olacak. Bu duruma gelmek için çok çalıştık. Maçta karşımıza çıkacak her türlü duruma hep beraber çözüm bulacağız. Herkes hem kendisi, hem de arkadaşı için çalışıp, takımı düşünürek oynarsa başarı kendiliğinden gelir. Biz takım olarak hiç bir zaman pes etmedik. Bundan sonra da etmeyeceğiz. Biz Fenerbahçe'yiz. Bu saatten sonra da şampiyonluğu kaybetmeye hiç niyetimiz yok."

ANDRE SANTOS BİLMECESİ
Diz yan bağlarında esneme olan Andre Santos dünkü idmana da çıkmadı. Durumu belirsizliğini koruyan Santos ile birlikte Lugano da idmanda yer almadı. Volkan Demirel, Selçuk, Gökhan Gönül ve Güiza'nın ise takıma katılması moralleri yükseltti.İdmanı yönetici Murat Özaydınlı da izledi. Fenerbahçe bugün yapacağı idmanın ardından, akşam saatlerinde Ankara'ya uçacak.