Fenerbahçe ve Galatasaray'a verilen kartlar! Erman Toroğlu 'çok net orantısızlık var' dedi
This is a modal window.
Erman Toroğlu, geride kalan sezonu değerlendirirken, Fenerbahçe ve Galatasaray'a gösterilen kartlardaki orantısızlığa dikkat çekti.
Trendyol Süper Lig'inde Galatasaray, TÜMOSAN Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek sezonu şampiyon tamamladı.
A Spor ekranlarında Ender Bilgin ve eski hakem Erman Toroğlu tarafından geride kalan sezon değerlendirdi.
Ender Bilgin, "Galatasaray, 64 sarı kart ve 1 kırmızı kart görmüş sezon boyunca. O da 90+5'te. Ligin en az kart gören ligin 2. takımı. Fenerbahçe, 84 sarı kart ve 5 kırmızı kart görmüş." dedi.
Erman Toroğlu ise "Kartlarda orantısızlık var, bunu bir düşünmek lazım. Çok net. Ben olsam Fenerbahçe ve Galatasaray’a gösterilen kartları masaya yatırırım." diye konuştu.