BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
HABER /  SPOR

Fenerbahçe Tuncaya güveniyor

UEFA Kupası'nda Alkmaar ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin yarın geceki maçta en büyük kozu Tuncay olacak

Abone ol

UEFA Kupası 3. tur ilk maçında karşılaşacağı Hollanda'nın AZ Alkmaar takımına karşı önemli bir sınav verecek Fenerbahçe'nin, zorlu mücadelede en önemli kozlarından birisi futbolcusu Tuncay Şanlı olacak.

Sarı-lacivertliler, kendi sahasında rövanş için avantaj sağlamak istediği ilk maçta, Avrupa kupalarındaki en golcü oyuncusu Tuncay'a güveniyor.

Sarı-lacivertli formayla Avrupa'da toplamda 11 golü bulunan Tuncay, bu sezon 5 gol attı. Tuncay, takımının bu sezon Avrupa kupası maçlarında karşılaştığı 7 takımın 4'üne gol atma başarısı gösterdi.

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda Faroe Adaları'nın B36 Torshavn takımı karşısındaki iki maçta da gol atan sarı-lacivertli futbolcu, UEFA Kupası 1. tur mücadelesinin rövanşında Danimarka'nın FC Randers takımına, 2. turda H Grubu'ndaki maçlarda İtalya'nın Palermo takımına ve Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımına karşı 1'er gol attı.

Sarı-lacivertlilerin Tuncay'dan sonra, Avrupa kupalarında gol yollarında güvendiği isim bu sezon 3 golü bulunan Appiah. Ganalı futbolcu, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında B36 Torshavn'a, 3. Ön Eleme Turu rövanşında Dinamo Kiev'e ve UEFA Kupası H Grubu'nda Palermo'ya 1'er gol attı.

Forvet oyuncuları Kezman ve Semih'in kart cezaları nedeniyle forma giyemeyeceği karşılaşmada, sarı-lacivertlilerin tek forveti olacak Deivid'in bu sezon Avrupa kupası maçlarında sadece 1 golü bulunuyor. UEFA'da H Grubu'ndaki maçlarda ilk 11'de forma şansı bulamayan Deivid, ilk 11'de yer aldığı UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında FC Randers filelerini bir kez sarsmıştı.