BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,07
ALTIN 2.835,81
HABER /  SPOR

Fenerbahçe Eskişehirde çıkış arıyor

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan lig lideri Fenerbahçe, yaptığı antrenmanın ardından otobüsle Eskişehir'e gitti.

Abone ol

Fenerbahçe'de Beşiktaş maçında sakatlanan ve önceki gün ilk kez takımla birlikte çalışan Emre Belözoğlu, Eskişehirspor maçının 19 kişilik kadrosuna alındı.

Emre kadroda Roberto Carlos yok

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan lig lideri Fenerbahçe, yaptığı antrenmanın ardından otobüsle Eskişehir'e gitti. Fenerbahçe'de Beşiktaş maçında sakatlanan ve önceki gün ilk kez takımla birlikte çalışan Emre Belözoğlu, Eskişehirspor maçının 19 kişilik kadrosuna alındı. Tedavileri süren Roberto Carlos, Kazım ve Önder'in yanı sıra, Ali ve Bekir de Eskişehirspor'e götürülmedi.

Kanarya, Eskişehir'de çıkış arıyor

UEFA Avrupa Ligi'nde Twente'yi 1-0 yenerek gruptan lider çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, Süper Lig'de de kötü gidişine son vermek istiyor. 12. haftada hükmen galip sayıldığı Ankaraspor maçı hariç, son 3 maçtır kazanamayan Sarı-Lacivertliler, bugün Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak. Son 3 dış saha maçında da istediği sonucu alamayan Kanarya, artık bu tabloyu bitirmeyi hedefliyor. F.Bahçe'de Beşiktaş derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle 4 maç ceza alan Kazım forma giyemeyecek. Brezilyalı oyuncu Bilica'nın cezası ise tamamlandı.