BIST 10.728
DOLAR 32,58
EURO 35,27
ALTIN 2.469,85
HABER /  SPOR

Fenerbahçe Çulcuya gitti

Fenerli iki yönetici, MHK Başkanı Mustafa Çulcu'ya hakem hatalarını şikayet etti

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Ali Yıldırım ile Şekip Mosturoğlu, Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Mustafa Çulcu'yu makamında ziyaret etti.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, görüşmede Turkcell Süper Lig'de yaşanan hakem hatalarının dile getirildiği, Mosturoğlu ve Yıldırım'ın hakem hatalarının endişe verici boyutlara ulaştığına dikkat çektikleri bildirildi.

Açıklamada, Şekip Mosturoğlu ve Ali Yıldırım'ın, Fenerbahçe olarak hakemlerin baskı altında kalmaması için son yıllarda özellikle sessiz kalmayı tercih ettiklerini hatırlattıkları, bundan sonra da Türk hakemliğinin çizgisinin yükseltilmesi için her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ettikleri kaydedildi.

Mosturoğlu ve Yıldırım'ın, Fenerbahçe için bir ayrıcalık beklemediklerini vurguladıkları, hakemlerin ligdeki tüm takımlara eşit mesafede ve önyargısız karar vermesi dileğinde bulundukları ifade edildi. Sakaryaspor ile Fenerbahçe arasında geçen hafta yapılan Turkcell Süper Lig maçı sonrası Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, hakem hatalarına dikkat çekmiş ve uyarıda bulunmuştu.