BIST 9.577
DOLAR 34,03
EURO 37,84
ALTIN 2.823,15
HABER /  SPOR

Fenerbahçe Ankaragücüne patlayacak

Turkcell Süper Lig'de kötü günler geçiren Fenerbahçe, Ankaragücü karşısında 3 puan peşinde.

Abone ol

Ligde oynadığı son 3 maçı da kaybeden Fenerbahçe, bugün Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Ankaragücü'nü saat 20.00'de ağırlayacak.

Ligde son 4 maçında 3 yenilgi 1 beraberlik alarak büyük bir düşüş yaşayan sarı-lacivertli ekip, sahasında seyircisiz maçta konuk edeceği başkent temsilcisi karşısında kazanarak kötü gidişine son vermek istiyor.

SAKATLIKLAR DAUM'U ZORLUYOR
Takımının yaşadığı zor durumdan çıkması için çareler arayan teknik direktör Christoph Daum'u, sakatlıkları bulunan futbolcuların çokluğu da kadro kurmak konusunda zorluyor.

Tedavileri süren, aynı zamanda cezalı olan Kazım'ın ve Önder'in yanı sıra Emre ve Deivid'in sakatlık sorunları var. Kazım ve Önder'in forma giyemeyeceği mücadelede, sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen Deivid ve sol arka adalesinde ödem bulunan Emre'nin de Ankaragücü karşısında kadroda yer almamaları bekleniyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek.

7 FUTBOLCU KART SINIRINDA
Turkcell Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'de, bugünkü Ankaragücü maçı öncesi tam 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertli ekipte 3'er sarı kartları bulunan Alex, Cristian, Güiza, Lugano, Gökhan, Roberto Carlos ve Emre, bugünkü mücadelede forma giyip birer sarı kart daha görmesi durumunda 4 sarı karta ulaşarak cezalı duruma düşerek, ilk yarının son haftasında Trabzonspor'a karşı deplasmanda forma giyemeyecek.

Sakatlıklar nedeniyle kadrosunda mecburi değişimler yaşayan sarı-lacivertli ekibin, önemli Trabzonspor maçı öncesinde kart cezasına tahammülü yok.

Bu arada, kart cezası sınırında bulunan futbolcuların son haftalarda kart görmemek için büyük bir çaba sarf etmesi dikkat çekiyor. Fenerbahçe'nin son iki lig maçında sadece bir futbolcu sarı kart gördü.

İki sarı-lacivertli takımın mücadelesinde Fenerbahçe'nin Ankaragücü karşısına; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Roberto Carlos, Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Cristian, Uğur Boral, Alex ve Güiza onbiri ile çıkması bekleniyor.

ANKARAGÜCÜ SÜRPRİZ PEŞİNDE
Bu sezon bir türlü istediği sonuçları alamayan Ankaragücü'nün hedefi ise son zamanlarda kötü giden rakibine sürpriz yapabilmek.

Fenerbahçe karşısına yine Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz'ın başında çıkacağı başkent temsilscinin, maça; Senecky, El Yasa, Ediz, Brabec, Broggi, Mehmet Çakır, Hürriyet, Adem Koçak, Aydın Karabulut, Vassel ve Meye (Konate) onbiri ile çıkması bekleniyor.