BIST 9.976
DOLAR 34,01
EURO 38,03
ALTIN 2.831,79
HABER /  SPOR

Fenerbahçe 5 as oyuncusundan mahrum

Turkcell Süper Lig'deki Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında, sarı-lacivertli takım sahaya 5 oyuncusundan yoksun olarak çıktı.

Abone ol

Sarı-lacivertlilerde, Roberto Carlos, Kazım, Önder, Ali ve Bekir, Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmazken, Beşiktaş maçında sakatlanan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Emre Belözoğlu ise 19 kişilik maç kadrosunda kendisine yer buldu.

FENERBAHÇE'DE 6 OYUNCU KART SINIRINDA

Fenerbahçe'de, Eskişehirspor maçı öncesi 6 oyuncu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Daha önceki maçlarda 3'er sarı kart gören Alex, Cristian, Güiza, Lugano, Gökhan ve Emre, bir kart daha görmeleri halinde 4 sarı kartla cezalı duruma düşecek.

Galatasaray derbisi sonrası 3 maç ceza alan ve Kasımpaşa maçında cezası sona eren Brezilyalı oyuncu Bilica ise bugünkü maçta ilk 11'de forma giydi.

ESKİŞEHİRSPOR'DA 4 EKSİK

Eskişehirspor ise Fenerbahçe karşısında 4 oyuncusundan yararlanamadı.

Kırmızı-siyahlılarda, sakatlıkları bulunan Ümit Karan, Mehmet Yılmaz ve Serdar Özbayraktar, bu maçta forma giyemezken, kart cezası olan Doğa da kadroda yer almadı.

Bu arada Eskişehirspor'da altyapıdan yetişen Alper Potuk, Fenerbahçe karşısında kırmızı-siyahlı forma altında ilk kez bir maçta ilk 11'de forma giydi.

TRİBÜNLER DOLDU

Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında yapılan karşılaşmaya futbolseverler büyük ilgi gösterdi.

Eskişehirsporlu taraftarlar, tribünleri tamamen doldururken, sarı-lacivertli taraftarlar da kendilerine ayrılan tribündeki yerlerini aldılar.